Een dekbedovertrek bestel je bij Bedsupply – Review

Vorige week had ik de mogelijkheid om een mooi dekbedovertrek te bestellen bij Bedsupply.eu.
Dat kwam heel goed uit, omdat ik al een tijd op zoek was om een mooi dekbedovertrek te kopen.
Ik wilde een dekbedovertrek dat ik mooi vind, goede kwaliteit, dat makkelijk te strijken is, 100% katoen en geschikt voor in de droogtrommel.
En dat heb ik gevonden bij Bedsuppy/dekbedovertrek. Als je op de pagina bent heb je een simpel maar een heel overzichtelijke site die is gemaakt om snel te kunnen vinden wat je zoekt.

Is niet  verrassend als je weet dat  Bedsuppy.eu in 2013 een prijs gewonnen heeft voor de beste webwinkel in de categorie slapen en wonen, en in 2015 hebben ze opnieuw de prijs gewonnen.

Ook niet minder belangrijk, in 2014 zijn ze uitgeroepen tot het 6e snelst groeiende bedrijf van Nederland door de FD Gazellen en door de Jonge Ondernemer kregen ze de Award uitgereikt van Admarkt.


Ik heb 2 dekbedovertrekken besteld. Ik en mijn man vinden het heerlijk om apart dekbedovertrekken te hebben.

Als je heel veel beweegt met slapen is het altijd dat de ander er last van heeft, zo met 2 dekbedovertrekken hebben wij die problemen niet en slapen we heerlijk!

Een goede nachtrust is heel belangrijk, vooral voor het drukke leven van tegenwoordig.

Ik heb voor ons bed 2 dekbedovertrekken van 140 x 200/220 cm van 1 persoons-. Een hele mooie van Ariadne at Home.

Als je een dekbedovertrek , hoeslakens, lakens, dekbedden, kussens en spreien zoekt, ben je bij Bedsuppy.eu op het juiste adres.

Je kunt op de site op verschillende manieren selecteren om de juiste Materiaal, Maat, Soort, Kleur, Prijs, en Merk te vinden.


Op elke voorpagina van Bedsupply.eu van de diverse producten staat er boven een handig advies  over het product zelf. Handig als je heel veel keuzes hebt en niet weet waar je moet beginnen en waar je zeker op moet letten, bv: in mijn geval een dekbedovertrek.

Daar staat alle informatie om je te helpen om de juiste dekbedovertrek te kopen dat bij jouw past, zoals: een uitgebreide uitleg over de verschillende materialen.

Ook over de prijsklasse staat duidelijke en fijne informatie.
Ook op de site staat welke het meest verkochte artikel van die categorie is, ik persoonlijk vind dat altijd leuk om te zien ☻


Onderaan de site kun je klikken op Verzending & bezorgen, daar kun je alles vinden over jouw bestelling.
Bij een bestelling vanaf € 50,- wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden. Bij een bestelling onder de € 50,- betaalt u slechts € 3,95 voor de verzendkosten in deze landen. 
 In de tabel hieronder vindt u een duidelijk overzicht van de verzendkosten per land bij verschillende bestelbedragen. *

Bedsupply.eu is gericht op de kwaliteit van de producten wat hun leveren en tevredenheid van de klant,  daarom hebben alle producten minimaal 1 jaar garantie.
Dit is helemaal een goede reden om een kijkje te nemen op de site ☻

Ik zou zeggen, alles voor een heerlijke nachtrust!!! ?


Tip: Wil je meer weten over hoe je beter kan slapen? Slapen met een  zwaartekracht deken is een goede oplossing!

*Deze blogpost is gesponsord   


Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

2 Reacties

  1. Denise
    17 oktober 2017 / 1:18 pm

    Wat een aparte printjes. Normaal zijn ze zo saai en af en toe met een kleurtje. Vind die met een afbeelding erop er best tof uit zien.

    • ElsaR Blog
      17 oktober 2017 / 6:02 pm

      Ja idd. Denise, die zijn heel mooi! ☻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?