vrijdag 27 oktober 2017

Zelf maken decoratie voor Halloween met papieren vleermuizen - Interieur ideeën -

Dit weekend is het dan zover dan wordt hier in Nederland Halloween gevierd. Officieel is het dinsdag 31 oktober. Zoals de meesten van ons weten is het een overgewaaide griezel-feestdag vanuit de Verenigde Staten. Daar gaan de kinderen verkleed in een Halloween kostuum langs de deuren met pompoenen en lichtjes versierde huizen. Waar ze dan snoepjes krijgen.
Dit weekend word erbij ons dus ook Halloween gevierd.
Er worden verschillende buurttochten georganiseerd of  griezel speurtochten en natuurlijk ook Halloween party's waar je je helemaal kunt uit dossen.
Je kunt het ook gezellig thuis vieren met familie en vrienden. Samen een griezelfilm kijken of samen verkleden en schminken of een griezelquiz spelen ook spannend.


Er zijn zoveel leuke dingen om samen te doen op deze Halloween dag/avond. Er hoort natuurlijk ook versiering bij, zonder versiering geen Halloween. Ik heb gekozen voor deze decoratie een kleerhanger met als versiering papieren vleermuizen. 

Een vleermuis word meestal gezien als angstaanjagend maar deze zijn heel schattig en lief. Deze decoratie kun je voor het raam hangen of tegen de muur, maar ook aan de voordeur kan het heel goed. 

✎Wat je nodig hebt:
❍A4 Vleermuizen ElsaRblog
❍ijzeren kleerhanger
❍alles lijm of fotolijm
❍visdraad
❍schaar
Aan de slag:
Sla de A4 vleermuizen ElsaRblog op en print het vervolgens uit. knip ze uit en plak ze tegen elkaar. Met de schaar knip je de oogjes. Door de gaten van de ogen doe je het visdraad, en dan vastzetten aan de kleerhanger in verschillende lengtes.


Hoe leuk en een beetje griezelig is het, dit mag niet ontbreken in je Halloween versieringen. Het is zo simpel en snel klaar. Wij wensen iedereen een fantastisch en griezelig Halloween weekend toe.

                                                       
 Lieve groetjes ElsaR en Inge👻

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
A4 Vleermuizen ElsaRblog


Share:

2 opmerkingen

 1. These are great! I'm definitely going to decorate more for Halloween next year :)
  Lianne | Makes, Bakes and Decor

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yes, the pumpkins with the bats were very beautiful. They look great on my living room table.☻

   Verwijderen

© ElsaRblog | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig