Vaderdagscadeau Tip – Overhemd – Review –

Vaderdagscadeau Tip; Ik (Inge) ben alvast aan het brainstormen geweest wat ik dit jaar met Vaderdag als cadeau zou kunnen geven aan mijn vader. Het duurt nog wel een paar maandjes, de precieze datum is zondag 17 juni.

Zelf vind ik het wel fijn om er ruim van te voren over na te denken. Wil namelijk wel iets speciaals, iets wat ook echt bij hem past. En dat verdient hij ook. Hij is echt een bijzondere man, staat altijd klaar voor iedereen.

Vaderdagscadeau Tip


En wat ik het meest aan hem bewonder is dat hij zo goed voor mijn moeder zorgt. Ze heeft enkele jaren terug een hersenbloeding gehad en is nu heel beperkt in haar levensbehoeftes.

Maar met mijn vader aan haar zij gaat het nu redelijk en daar ben ik mijn vader zo dankbaar voor, hij is mijn grote voorbeeld. Mijn vader houdt ervan om er goed uit te zien en daarom ga ik dit jaar voor een mooi overhemd.


Vaderdagscadeau

En Hemd Voor Hem is daar de perfecte webwinkel voor. Ze vinden het heel belangrijk dat een overhemd mooi blijft en vooral lekker zit en makkelijk is in het onderhoud. Zo zijn de overhemden allemaal 100% strijkvrij katoen.


De stof is ademend, zacht voor de huid en naar een paar dagen ziet het overhemd er nog strak uit. De collectie is een combinatie van klassiek en modern dus voor iedere man een passend overhemd. Zo hebben ze merken als: Olymp, Casa Moda, Marvelis, Eterna, Seidensticker, Jacques Britt, Calvin Klein, Michaeles, Profuomo, Venti, Arrow. Dus keuze genoeg.


Maar het vinden van de ideale maat is soms best lastig.

Daarom hebben zij bij elk overhemd een maattabel geplaatst en een pasvorm omschrijving. Je klikt op het merkoverhemd en je komt bij de maattabel terecht van het merk wat je gekozen hebt. Hoe fijn is dat. We weten allemaal dat de meeste mannen een hekel hebben aan winkelen. Zo kunnen ze gewoon achter het beeldscherm hun garderobe aan vullen. Je kunt heel simpel alle zoekcriteria aanvinken zodat je niet alle overhemden hoeft door te scrollen.

Je kiest op maat, hoe strak of wijd je het overhemd wilt dragen, kleur, mouwlengte, wel of geen borstzak en de kraagvorm. Zo maakt het uitzoeken van het perfecte overhemd het wel een stuk makkelijker.


Zelf vind ik Olymp een heel fijn merk. Ze hebben een perfecte afwerking, fijne details, breed basis assortiment, drie verschillende pasvormen en een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding. En elk seizoen een nieuwe collectie wat afgestemd is op de allerlaatste herenmode trends.

En wat ook heel belangrijk is gratis verzending en retour en je hebt 100 dagen bedenktijd. Als het dan voor een cadeau is heb je ruim de tijd om het nog terug te sturen mocht het niet goed zijn.

Dus mijn Vaderdagscadeau word een mooi overhemd van het merk Olymp. Neem gerust eens een kijkje op hemdvoorhem en misschien dat er nog iets moois tussen zit voor jullie vaders.
Of voor jullie mannen want binnenkort is het Valentijnsdag, ze hebben namelijk ook mooie cadeaus samengesteld voor de heren. Wie weet zit er iets bij waarmee jij je geliefde happy mee kan maken.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

2 Reacties

  1. willy Creemers
    31 januari 2018 / 1:46 pm

    Mooi artikel over leuke en mooie kleding !Bedankt voor de tip Inge.

    • Inge
      31 januari 2018 / 4:08 pm

      Dankjewel Willy, graag gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?