Top 6 beste Diy’s voor je interieur in 2023.

Vandaag laten we jullie een Top 6 van beste Diy’s voor je interieur voor 2023 zien. Wij zijn iedere keer verbaast wat een leuke en mooie Diy’s voorbijkomen. En daarom willen wij graag onze Top 6 met jullie delen. Dankjewel alle collega bloggers dat we jullie Diy’s op onze blog mogen delen. Zonder jullie hadden we deze Top 6 van beste Diy’s niet kunnen maken.

Dit is onze Top 6 maar dat wil niet zeggen dat er niet nog meer mooie en leuke Diy’s zijn, zeker wel maar wij hebben een keuze gemaakt van alle inzendingen die wij hebben mogen ontvangen. Wie weet volgen er nog meer artikelen over de beste Diy’s. Maar nu snel door naar de top 6 beste Diy’s. Wij zijn er van overtuigd dat er iets voor je tussen zit waar jezelf mee aan de slag kunt gaan en je interieur hier mee kunt op pimpen.

* Top 6 beste Diy’s *

Dirksdotter is een blog vol inspiratie over scandinavisch wonen, kids musthaves, makkelijke diy’s en uitjes. 

Deze zelfgemaakte lamp van steigerbuizen is zo gaaf. Heel mooi als je een industriële look wil creëren in je huiskamer. Ben jij ook zo creatief als Annelies en durf jij de uitdaging aan om deze lamp ook zelf te maken. Kijk dan snel verder op de blog van Annelies. Zij legt jou precies uit hoe jij zelf deze stoere lamp kunt maken. 

Diy: een toffe diy lamp

Marit van de blog Maritandrea.com heeft deze gave badkamermeubel gemaakt. Op haar blog deelt ze haar passie voor schrijven, styling en fotografie. 

Zou jij ook net als Marit dit badkamermeubel zelf willen maken. Kijk dan hier voor de tips en tricks. Ook leuk om te weten dit ontwerp niet alleen te gebruiken is voor een badkamermeubel. Maar ook voor een sidetable, eettafel, bijzettafel of bureau.

Diy: Badkamermeubel

Britt is de dame achter DailyDazzle.nl. Op haar blog kun je alles vinden op het gebied van reizen, lifestyle, beauty, Diy’s en nog veel meer.

Britt ging aan de slag om dit mooie marmeren tafeltje te maken. Ze had niet veel te besteden maar het eindresultaat mag er zeker zijn. Het hoeft niet altijd duur te zijn om iets leuks te maken. Ben je nieuwsgierig hoe Britt dit marmeren tafeltje heeft gemaakt. Kijk dan op haar blog en zo zie je hoe Britt dit voor elkaar heeft gekregen. 

DiY: Maak je eigen marmeren tafeltje

Maddy van de blog MeermetMama.nl heeft deze gave baby gym ontworpen. Op haar blog neemt ze je mee in haar leven als jonge moeder. Schrijft ze over baby’s, peuters, kleuters, food, Diy, lifestyle en meer.

Maddy besloot om zelf een baby gym te maken. Dit omdat ze graag een baby gym van hout wilde. De baby gym ziet er niet alleen leuk uit maar is ook nog eens goed voor de ontwikkeling van de baby. Hoe gaaf is het om je eigen baby gym samen te stellen. Precies zoals jij dat graag wilt. Voor meer informatie over hoe Maddy deze baby gym heeft gemaakt. Neem dan een kijkje op haar blog.

DiY: Babygym maken

En natuurlijk mag onze eigen Diy niet ontbreken. Deze stoere houten trap gedecoreerd met verse pioenrozen, is een echte eye-catcher voor in je huis. Je kunt het op je eigen manier decoreren. Of je nu een stoere of romantische uitstraling wilt creëren het is allemaal mogelijk. Vind je dit ook een leuke Diy net zo als wij kijk dan op ElsaRblog.

DiY: Houten trap zelf decoreren met verse pioenrozen

Grace van Go Gracy is een Diy en lifestyle blog. Boordevol inspiratie, tips en tricks.

Grace droomde al van kleins af aan van een erkerbankje. Nu heeft ze erzelf één gemaakt. Ze heeft wel geen erker in haar huis, maar nu wel een bankje voor het raam. Hoe gaaf is dat. Wil jij ook net zoals Grace dit erkerbankje maken. Kijk dan op haar blog en volg de 12 stappen om zelf dit erkerbankje te ontwerpen.

Diy: Zelf een bankje maken

Wij hopen dat wij met deze top 6 beste Diy’s voor je interieur 2017/18 jullie hebben kunnen inspireren. Misschien dat je er zelf mee aan de slag gaat. Laat het ons dan vooral weten. Vinden wij namelijk heel leuk.

Veel Liefs Elsa en Inge


Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?