Foto tag inspiratie – Persoonlijk

Hoi hoi allemaal!! Vandaag gaat onze eigen tag online. En dat is de Foto tag inspiratie. Echt supertof! Wij hebben zelf al vaker mee gedaan met een tag. En dachten nu is het tijd om er zelf één te maken. Het is een tag vol met inspiratie, persoonlijke touch maar vooral mooie foto’s. Deze tag hebben Inge en ik bedacht en het zou heel leuk zijn als je deze tag overneemt en er dan ElsaRblog in vermeld dat wij de bedenkers zijn van deze Foto tag en zelf dan deze tag aan iemand anders doorgeeft.
En dan nu natuurlijk mijn antwoorden op de vragen. Heel veel leesplezier!!!.


*Wie ben je (korte bio)?

Ola, ik ben Elsa. Ik ben in Portugal geboren en sinds 1995 ben ik naar Nederland verhuisd. Ongeveer 3 jaar geleden ben ik serieus gaan bloggen samen met mijn beste vriendin, Inge Minten. Door te gaan bloggen ben ik steeds meer foto’s gaan maken en wil ik ook steeds meer mooiere foto’s maken, het is net een verslaving. Foto’s maken is een manier om een mooi plaatje te presenteren. Vind je niet?

Elsa: Portugal, Quinta dos Loridos

*Wanneer maak je foto’s en waarom?

Ik maak foto’s vooral voor mijn blog maar als we ergens na toe gaan, vind ik het ook heel leuk. Ook heel leuk als er een verjaardag is of als de familie bij elkaar is vind ik het ook heel leuk om dat moment vast te leggen.

Familie

*Waar maak je liever foto’s mee, met de telefoon of met de fotocamera? (Laat een voorbeeld zien).

Ik maak liever foto’s maken met mijn fotocamera, vooral voor ElsaRblog is mijn camera echt onmisbaar. Maar om leuke momenten vast te leggen zoals uiteten, een dagje weg of als we op vakantie gaan dan doe ik dat meestal met de telefoon. En een selfie met de telefoon mag dan ook niet ontbreken. Hieronder een voorbeeld van een selfie, Inge en ik op Extrema in Eindhoven.

Inge en Elsa: Extrema in Eindhoven

*Welke is jouw favoriete foto ooit die je gemaakt hebt?

Dat is deze foto in Texel met deze schattige strandhuisjes. Ik vind deze foto zo mooi! Ik wilde al lang zo een foto maken. Vroeger zag ik bij de Ikea een soort gelijke foto en dan in een lijst. En nu heb ik er zelf één gemaakt. Hoe gaaf is dat? Echt heel leuk!!!

Texel

*Laat een foto zien van één van je favoriete recepten en vertel erbij waarom het je favoriete recept is.

Een foto uitkiezen van een recept vond ik heel moeilijk, maar toch ga ik voor de ovenschotel- Hoe bak je een kip in de oven. Dit recept is heel bijzonder voor mij omdat ik dan aan mijn tienertijd moet denken. Dit was mijn favoriete recept en dit maakte ik eigenlijk altijd als ik ging koken. Ik ben dol op kip, dat is heel duidelijk… haha. Los van dat vind ik het zelf een mooie foto geworden. Wil je dit recept ook maken? Klik hier voor het recept.

Ovenschotel- Hoe bak je een kip in de oven

*Welke foto is jouw favoriet van Social media (bv. Facebook, Twitter of Instagram).

Mijn favoriete foto van Social media is deze foto die ik samen met mijn dochter heb gemaakt toen zij 18 jaar werd. Een speciale dag voor mij en voor haar.

Elsa & Nikita


Heel leuk dat jij mijn Foto tag hebt gelezen. Ik hoop dat je het met veel plezier hebt gedaan. Nu wil ik de tag doorgeven aan Debby van barcelonamom, Bouchra van mamaishblog, Xarifa van enxaar.com  , JaJo van jajofotografie   en Manon van manonruitenbergfotografie.nl heel veel succes dames! Ik kan niet wachten op jullie antwoorden en om jullie foto’s te kunnen bewonderen. Superleuk!

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

8 Reacties

  • 26 mei 2019 / 10:33 am

   Dankjewel Ilona voor jou compliment, namens Elsa natuurlijk ook, altijd leuk om te horen.

 1. 25 mei 2019 / 5:21 pm

  Leuke tag! Bedankt voor het taggen, ik ga hem invullen! ? Ik zal verwijzen naar jouw blog.

  Groetjes Jeanine.

  • 26 mei 2019 / 10:28 am

   Dankjewel Jeanine dat is helemaal super, we zijn benieuwd naar jouw antwoorden en foto’s.

 2. 1 juni 2019 / 10:29 pm

  Het is zo lang geleden dat ik deze tag zelf invulde dat ik me niet eens meer kan herinneren welke foto’s ik erbij gezet heb. Je retro Canon is leuk!

 3. Beauty For you
  27 augustus 2019 / 1:42 pm

  Thanks deze ga ik ook opslaan weer genoeg ideën om te bloggen.

  • Elsa
   Auteur
   30 augustus 2019 / 6:10 am

   Leuk om te horen☻ Dankjewel!♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?