In de media

*Friesland Post 

01-05-2020: Wij willen graag iets leuks met jullie delen 😀😀 Begin april zijn wij benaderd door het maandblad Friesland Post of dat ze een Diy van ons mochten plaatsen in het maandblad. Het ging om de boekenlegger. 📕📔jazeker, vonden wij dat goed. Vandaag hebben wij het maandblad van Friesland Post mogen ontvangen en het is echt heel leuk geworden 🤩🤩 en daarom wilde wij dit graag met jullie delen. Wij zijn er super trots op.

ElsaRblog friesland_post 


 

De papa van: Inge


Hoi hoi, ik ben Elsa, ik ben geboren in Lissabon en vanaf 1995 ben ik naar Nederland gekomen voor vakantie en zo als je ziet ben ik hier gebleven. Samen met mijn beste vriendin Inge, runnen we de Lifestyle en Foodblog ElsaRblog. Dat doen we met heel veel plezier. ElsaRblog is een hobby die uit de hand is gelopen. Het is begonnen met af en toe en na 3 jaar hoort het bij mijn dagelijks leven.

Get to know… ElsaRblog


 

Tien vragen aan Elsa


 

DIY Blog Award 201723-11-2017: Hoi hoi, ik en Inge ( ElsaRblog) zijn helemaal blij met de nominatie van de Diy Award 2017 van MrKortingscode.nl.

30-11-2017: Yes!!!????wij hebben gewonnen ??dank jullie wel allemaal!!?❤echt tof!!! ?


*Nostalgie en eten is een leuke rubriek op de blog MY HAPPY KITCHEN.  Deze keer zijn mijn culinaire herinneringen en foto’s als klein meisje te vinden. Heel leuk om te lezen 


*Wonendoejezo

Met Pasen is er altijd leuke en vrolijke inspiratie. Bij Wonendoejezo is leuke inspiratie te vinden over wonen en natuurlijk ook Pasen en daar staat ook een Diy van mij (Diy Paasdecoratie met servetten en kapotte eieren als theelichtjes houder). Een super leuke site echt een aanrader


*Diy Westwing Christmas Guide (Kerst Hanger) Vandaag 28-10-2015 is mijn Diy Kerst Hanger online gegaan op

de Kerst-Special van Westwing.
Was met veel plezier en trots dat ik gekeken heb.
Het resultaat was super leuk! Echt gaaf!!!

Deze samenwerking was zonder twijfel een leuke ervaring. Bedankt 🙂

Ps: zijn jullie nieuwsgierig?

Klik hier op deze link .Diy Westwing Christmas Guide (Kerst Hanger)


*Vriendinnenonline

Op 30 September 2015 is mijn eerste artikel op Vriendinnenonline gepubliceerd! YES super gaaf!!!

Omdat het een super leuke site met hele leuke onderwerpen voor vrouwen is.

Kennen jullie die nog niet? Klik hier en meld je aan, daar krijg je geen spijt van. Is echt leuk. En ik sta er af en toe in met leuke artikelen van mijn blog.


*Mijn Diy Hert van Knopen.Mijn Diy Hert van knopen, heeft in de Margriet van Januari 2015 gestaan.

Super leuk natuurlijk, wat minder leuk was is dat mijn naam

of die van mijn blog niet genoemd werd.

Jammer!!!! Maar je kunt niet alles hebben, natuurlijk 🙂

 

 


*Lieve bezoekers (06-11-2014)

Vandaag is een speciale dag voor mij. Vandaag is het precies een jaar geleden dat ik mijn blog live online gelanceerd heb.

Ook heel bijzonder was mijn Kerst ornament in het maandblad van Nov.Dec. 2014 (special editie) van Groei & Bloei gisteren in de winkels. echt super leuk! Daar ben ik ook heel trost op.


Zoek je iets?