Lekkere, gezonde en ongezonde traktaties ( deel 2 ) – Kinderfeest

Zoals belooft zou ik nog terug komen op dit onderwerp. Als eerste wil ik alle Bloggers bedanken voor de leuke reacties die ik heb gekregen op mijn oproep voor leuke ideeën voor gezonde en ongezonde traktaties. Zo leuk om te zien dat mensen zo creatief zijn, dat inspireert mij ook weer, echt super.

Lekkere, gezonde en ongezonde traktaties ( deel 2 ) - KinderfeestIk heb echt hele leuke traktaties voorbij zien komen, maar heb toch een keuze moeten maken,  de andere traktaties komen ook nog zeker aan de beurt bij de volgende keer, dus altijd leuk als ik er nog meer zou kunnen gebruiken, dus heb je iets leuks dan kun je hier altijd een berichtje achter laten.


***
Als eerste wil ik graag deze traktatie met jullie delen, het is de mandarijnen cup cake van de blog “Meisje eigenwijs”.  Het is een hele gezonde traktatie en ziet er ook nog eens heel vrolijk uit.

mandarijnen cup cake

Foto van Meisje eigenwijs: mandarijnen cup cake                       


De gezonde dino traktatie van de blog “Eet het beter” is verantwoord maar ook nog eens leuk omdat er een dino speeltje bij zit, leuk toch.

gezonde dino traktatie

Foto van eethetbeter: gezonde dino traktatie   


Bij de gezonde traktaties mag deze zeker niet ontbreken de fruit rups van de blog “Easy Daily Food”. Ik vind deze zo schattig en ook nog gezond, ik hou hiervan.

Ps: Ook Emmy heeft een lekkere gezonde traktatie voor je. Echt een aanrader!

fruit rups

Foto van Easy Daily Food: fruit rups


De zelfgemaakte eierkoeken van de blog “Kook gedonder” zijn ook heel leuk met de gesmolten sneeuwpoppen erop en ik denk heel lekker, ik ga ze zeker een keer maken want ik hou heel erg van eierkoeken maar dit is dan net iets anders.

zelfgemaakte eierkoeken

Foto van Kook gedonder: zelfgemaakte eierkoeken


De speculoosarretjescake van de blog “bijmamathuis” is zeker een geweldige traktatie het is geen gewone arretjescake zoals wij gewend zijn maar is gemaakt van zoete aardappel en dadels.

speculoosarretjescake v

Foto van Renmeisje: speculoosarretjescake


De Brownies en Blondies van de blog “Lactose vrij zijn” zien er heerlijk uit en  zijn ook nog gluten en lactosevrij.

Brownies en Blondies

Foto van Lactose vrij zijn: Brownies en Blondies


Super leuk deze PAW Patrol traktatie, simpel  en Corona proof.

PAW Patrol traktatie,

Foto van pscheryl: Paw patrol traktatie


Nou dit zijn weer heerlijke, gezonde , ongezonde en leuke traktaties. Ik heb zelf weer een hoop ideeën opgedaan ik hoop jullie ook. En hebben jullie leuke ideeën laat het me maar weten. Tot de volgende Traktatie!!!!!!

Lekkere, gezonde en ongezonde traktaties

Pin: Lekkere, gezonde en ongezonde traktaties

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?