Lekkere, gezonde en ongezonde traktaties ( deel 2 ) – kinderfeest-

Zoals belooft zou ik nog terug komen op dit onderwerp. Als eerste wil ik alle Bloggers bedanken voor de leuke reacties die ik heb gekregen op mijn oproep voor leuke ideeën voor gezonde en ongezonde traktaties. Zo leuk om te zien dat mensen zo creatief zijn, dat inspireert mij ook weer, echt super.

Ik heb echt hele leuke traktaties voorbij zien komen, maar heb toch een keuze moeten maken,  de andere traktaties komen ook nog zeker aan de beurt bij de volgende keer, dus altijd leuk als ik er nog meer zou kunnen gebruiken, dus heb je iets leuks dan kun je hier altijd een berichtje achter laten.

***
Als eerste wil ik graag deze traktatie met jullie delen, het is de mandarijnen cup cake van de blog “Meisje eigenwijs”.  Het is een hele gezonde traktatie en ziet er ook nog eens heel vrolijk uit.

                                 

De gezonde dino traktatie van de blog “Eet het beter” is verantwoord maar ook nog eens leuk omdat er een dino speeltje bij zit, leuk toch.                                                                                                                                                                                                                         ?

Bij de gezonde traktaties mag deze zeker niet ontbreken de fruit rups van de blog “Easy Daily Food”. Ik vind deze zo schattig en ook nog gezond, ik hou hiervan.

De zelfgemaakte eierkoeken van de blog “Kook gedonder” zijn ook heel leuk met de gesmolten sneeuwpoppen erop en ik denk heel lekker, ik ga ze zeker een keer maken want ik hou heel erg van eierkoeken maar dit is dan net iets anders.

De speculoosarretjescake van de blog “Renmeisje” is zeker een geweldige traktatie het is geen gewone arretjescake zoals wij gewend zijn maar is gemaakt van zoete aardappel en dadels.

De Brownies en Blondies van de blog “Lactose vrij zijn” zien er heerlijk uit en  zijn ook nog gluten en lactosevrij.

Nou dit zijn weer heerlijke, gezonde , ongezonde en leuke traktaties. Ik heb zelf weer een hoop ideeën opgedaan ik hoop jullie ook. En hebben jullie leuke ideeën laat het me maar weten. Tot de volgende Traktatie!!!!!!

 Liefs ElsaR & Inge???

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van ons blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?