Gratis verjaardagskalender alfabet van Augustus -nr.8

De gratis verjaardagskalender alfabet van Augustus staat alweer voor jou klaar. Even opslaan, printen en hij is klaar om op gehangen te worden. Zo simpel en gaaf. Naar deze verjaardagskalender van Augustus zijn het nog maar 4 maanden en dan is de kalender alweer helemaal compleet. Zo snel dat het gaat, maar we gaan nu eerst even drie weken genieten van onze vakantie. Hopelijk gaat die niet zo snel voorbij, hihi. En jullie nog vakantie?

Hopelijk hebben we mooi weer en kunnen we er lekker thuis in de tuin van genieten. Want dit jaar gaan we niet op vakantie, voel me er toch niet zo prettig bij om nu naar het buitenland te gaan vanwege de corona. En het is niet zo dat we helemaal nergens naar toe gaan. Zo af en toe een dagje eropuit is ook leuk toch.

Gratis verjaardagskalender alfabet van Augustus-nr.8

Gratis verjaardagskalender alfabet van Augustus-nr.8

Elke maand komt er een gratis verjaardagskalender alfabet, dus je hebt elke maand een mooi blad om te printen. In December zal je verjaardagskalender compleet moeten zijn. Ik zal zeggen begin met verzamelen en heel veel plezier ermee. De gratis verjaardagskalender alfabet van Januari kun je hier Downloaden. En van Februari , Maart  ,  AprilMei , Juni  en Juli natuurlijk ook.

Ps: Deze gratis verjaardagskalender is alleen voor je zelf, of om weg te geven maar niet om te verkopen omdat alle rechten van ElsaRblog zijn.

Gratis verjaardagskalender alfabet van Augustus


Wat je nodig hebt:

√ A4 Gratis verjaardagskalender alfabet Augustus ElsaRblog

√ klemmap/ kleerhanger waar je je broek mee ophangt.

√ 1 vel wit papier (van 160 gram)

*printer


Aan de slag:

⇒Sla op en print (met stevig papier) de A4 verjaardagskalender alfabet Augustus ElsaRblog.

⇒En nu is het ophangen op de klemmap of op een kleerhanger waar je normaal je broek mee ophangt.

Vind je het mooi? Eind van de volgende maand komt nr. 9 September.


A4 Gratis verjaardagskalender alfabet Augustus ElsaRblog

A4 Gratis verjaardagskalender alfabet Augustus ElsaRblog

A4 Gratis verjaardagskalender alfabet Augustus ElsaRblog

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?