Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 16

Vandaag nemen we jullie mee naar Deel 16 van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? De twee meiden van Foodandspots.com hebben deze keer voor ons de antwoorden gegeven op onze vragen. Ze zijn net als ons ( Elsa en Inge ) twee vriendinnen, hoe leuk is dat. En ook heel gaaf hoe ze elkaar ontmoet hebben.

Tijdens hun reis door Zuid-Amerika kruisten hun wegen in Peru. Samen beklommen ze drie Peruaanse bergen en ontdekten ze prachtige Latijns-Amerikaanse steden. Gelukkig bleef het daar niet bij. Het begin van een vriendschap was ontstaan. Nu delen ze samen op hun blog hun reiservaringen, tips, en hoe je duurzaam kunt leven. Heel veel plezier op food&spots maar nu eerst door naar de leuke antwoorden van Sophie & Kirsten.

Wil je ook net als  Sophie & Kirsten  mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 16 met Sophie & Kirsten van foodandspots.com

Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Wij zijn Kirsten & Sophie, twee vriendinnen uit Amsterdam met een grote passie voor reizen. Onze ervaringen, avonturen en tips hierover delen wij op onze blog www.Foodandspots.com.

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Wij zijn samen in een groot aantal landen geweest. Van Midden- en Zuid-Amerika, Europa tot aan Azië en Australië. We hebben in totaal meer dan 40 landen bezocht

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom? 

Onze favoriete bestemming is Colombia. Wij waren allebei meteen verliefd op dit land. De lieve mensen, de rijke historie, nog niet zoveel toeristen en bovenal heerlijk weer en een diverse cultuur en natuur. Colombia heeft het allemaal! We kunnen dit land echt aan iedereen aanraden.

Colombia
Colombia

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Een andere favoriet is Sri Lanka. Hier genoten we met name van het heerlijke eten, de ongelooflijk vriendelijke bevolking en de prachtige tempels. Omdat het land niet zo groot is, kun je er eenvoudig doorheen reizen.

Sri-Lanka
Sri-Lanka

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Dat is een moeilijke vraag, we hebben zoveel mooie foto’s! We verzamelen de mooiste foto’s op onze website, op de homepagina of Instagram vind je een kleine selectie.

Colombia

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Een land wat niet per se ons hart heeft gestolen is China. De cultuur sprak ons niet zo aan. We zijn er alleen maar kort geweest, dus misschien moeten we het nog een kans geven!

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Wij willen allebei heel graag een keer naar Zuid-Afrika. Dit lijkt ons zo’n mooi en divers land! Van de safari’s tot aan het hippe Kaapstad, het lijkt ons fantastisch om een keer te bezoeken.

Groetjes,
Sophie & Kirsten


Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?