Wereldkaarten helemaal Hip en Trendy – Interieur ideeën.

Wereldkaarten helemaal Hip en Trendy een echte musthave voor in jou interieur. Een wereldkaart is een prachtige decoratie voor iedereen. Maar als je van reizen houdt dan helemaal. En zeg nou eerlijk wie houdt daar nu niet van. Vandaag nemen we jullie mee in de wereld van “wereldkaarten”. Want een wereldkaart is niet zo maar een kaart. Je kunt het helemaal aanpassen op jou style. Kies zelf het materiaal en de kleur en de vorm uit. En zo creëer je je eigen unieke wereldkaart. Maar in welke materialen zijn ze verkrijgbaar? Dat ga ik je nu vertellen.

vintage wereldkaart op canvas

Wereldkaarten helemaal Hip en Trendy

Wereldkaart op canvas, Poster, Op Hout, Aluminium, Linnen, Plexiglas. En ook als muursticker en behang. Keuzes genoeg is maar net waar je van houdt en welke uitstraling je wilt creëren. We willen jullie graag een paar voorbeelden laten zien. Zodat je een beetje een indruk krijgt.


stoere wereldkaart op hout

Deze vintage wereldkaart geef je interieur een vintage uitstraling met deze oud ogende decoratie.

Of je nu een modern of juist een landelijk interieur hebt, deze wereldkaart past in ieders interieur. Kies het materiaal en de kleur uit wat bij jou past. En zo geeft deze antieke kaart net dat beetje sfeer en uitstraling in je woonkamer. Deze wereldkaart op hout is perfect als je je interieur een stoere uitstraling wilt geven. Het past eigenlijk overal het geeft alleen een stoere look aan je interieur. En natuurlijk kun je hier ook weer de kleur en het materiaal kiezen naar jou smaak.


schoolplaat

Ook vind je er wereldkaarten op een schoolplaat. Een wereldkaart is helemaal van nu. Je zult het nog wel herkennen van je vroegere schooltijd. Met deze schoolplaat wordt je weer terug gebracht naar die “goeie ouwe tijd”. Hoe leuk zou het zijn als je dit nu met je eigen kinderen kunt beleven net zoals vroeger. Het past ook perfect in een werkkamer geeft net iets extra’s.


kinderen wereldkaart op canvas

Deze wereldkaart met dieren is heel gaaf voor in de kinderkamer. Het is niet alleen heel trendy maar ook nog eens heel leerzaam. En ben je met je kind op reis geweest. Dan kun je ook gebruik maken van de vlaggetjes of stickers om aan te geven waar jullie zijn geweest.


wereldkaart op behang

En hou je echt van reizen. Pak dan groots uit en behang je hele muur met een wereldkaart. Gaaf toch!!!. En wederom weer verschillende designs en kleuren. Leuk toch je eigen behang met wereldkaart.

Met één van deze wereldkaarten aan jouw muur kun je nog lekker na genieten van je reis of weg dromen naar je volgende bestemming. En ben je verzekerd van een hippe wand.

*Deze blogpost is gesponsord

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

2 Reacties

 1. 25 mei 2018 / 2:04 pm

  Wow, heel cool! En in verschillende stijlen, dus je kan het aan iedere kamer aanpassen. Erg leuk, zal er eens naar kijken. Wij missen nog wat decoratie op de muren 🙂

  • Inge minten
   Auteur
   25 mei 2018 / 4:16 pm

   Cool he Nicole, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen echt hele gave wereldkaarten ben echt fan. Wie weet zit er iets voor jullie bij.xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?