Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 10

De temperaturen blijven maar stijgen hier in Nederland. Maar ondanks dat gaat onze rubriek Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? gewoon door. Vandaag alweer Deel 10. Deze keer is onze gast Roxanne van de blog The Salad Junkie. Roxanne is een jonge leuke meid. Naast koken en studeren houdt ze zich bezig met haar werk als online marketeer, reizen shoppen en het ontdekken van hotspots.
Zo is in 2017 The Salad Junkie van start gegaan. Hier vindt je simpele recepten en de leukste hotspots in binnen en buitenland. Neem vooral een kijkje op de blog van Roxanne. Maar nu eerst naar de antwoorden van Roxanne op onze vragen van onze favoriete rubriek Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?.

Niet vergeten om Roxanne te volgen op Instagram, Pinterest en Facebook!

Wil je ook net als Roxanne mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Roxanne van de blog The Salad Junkie

*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben Roxanne, 23 jaar en ik woon in Enschede samen met mijn twee goudvissen. Vanuit mijn passie voor eten en reizen ben ik mijn blog The Salad Junkie  gestart. Ik wilde graag mijn recepten en hotspottips delen met de wereld. Bovendien staat op mijn blog Twente in de spotlight in plaats van de randstad en dat werd tijd! Naast mijn blog werk ik als
freelance journalist en dat is de allerleukste baan ooit

*Hoeveel landen ben je al geweest?

16! Allemaal binnen Europa, ik haat vliegen.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom? 

Voor de zomervakanties is dat Kroatië. Ik hou van het prachtige land, de onwijs vriendelijke mensen en de sfeer. Alles gaat er heel relaxt en je kan er dansen tot de zon opkomt. Als ik een stedentrip wil maken, kies ik voor Parijs. Dat is echt mijn lievelings. Ik ga elk jaar met mijn moeder, we shoppen, eten en lopen tot we echt niet meer kunnen. Parijs
blijft me verbazen, het is nog nooit tegengevallen.

 Roxanne in Parijs Parijs

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Ik twijfel tussen Polen of Cambridge, maar dan kies ik toch voor Cambridge om de bijzondere band die ik met de stad heb. Drie jaar geleden bracht ik er de hele zomer door om mijn Engels te perfectioneren. Het is een prachtige stad met fantastische gebouwen en heel veel studenten. Cambridge bruist altijd. Ik zou hier ook echt kunnen wonen.

Cambridge Cambridge

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom? 

Deze foto van Parijs. Dat was eigenlijk een scherpstelfoutje, maar ik ben zo blij met het resultaat. Ik hou van het mysterie wat deze foto uitstraalt.

Roxanne: Deze foto van Parijs. Dat was eigenlijk een scherpstelfoutje, maar ik ben zo blij met het resultaat.

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom? 

Ik heb nooit echt een tegenvallende vakantie gehad moet ik zeggen, maar dan kies ik voor Duitsland. Berlijn vind ik tof, maar na twee keer had ik het ook echt wel gezien daar. Het verveelt me.

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Indonesië en IJsland. Bali staat heel hoog op mijn verlanglijstje en als ik op Instagram foto’s van IJsland zie, gaat mijn hart echt sneller kloppen.

Groetjes,
Roxanne

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?