Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 2

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. leuk zeg vandaag is deel 2 van onze kei verse rubriek. Super om te zien dat de vakantie bestemmingen heel divers zijn. Daarnaast kijken we elke keer met veel verbazing naar de favoriete vakantie bestemmingen en de mooiste foto’s. De mooiste foto vind ik persoonlijk één van mijn favoriet om te lezen en te bekijken. Helemaal top.

Voor onze rubriek deel 2 van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? is Marleen van de Lifestyle blog Chicamoms.nl.

Deze Lifestyle blog is echt gericht voor vrouwen die heel positief in het leven staan. Maar Marleen doet Chicamoms niet alleen, dit doet ze samen met haar beste vriendin Gulsen. Samen maken ze mooie artikelen vol met interessante onderwerpen zoals: mode, travel, kids enz. Neem een kijkje op de blog van Marleen en geniet met een kop koffie of thee van deze leuke en gezellige blog.
Maar voor nu gaan we naar de antwoorden van Marleen en kijk wat haar favoriete vakantie bestemming is.

Ps: Niet vergeten om Chicamoms op Facebook te liken dan blijf je altijd op de hoogte van hun post.

———————————————————————————————————————————————————————-

*Hoe heet je ? Waar ben je geboren?

Mijn naam is Marleen en ben een jaar geleden samen met Gulsen, een vriendin van mij, de blog Chicamoms gestart en hebben al verschillende promoten opdrachten mogen uitvoeren. Ik werk part time bij de overheid, zit in mijn laatste jaar van mijn studie voor psychosociaal therapeut en werk hiermee onder de naam PimpjeHart. Daarnaast woon ik samen, heb n zoontje van 8 en n gezellige doodle van 2. Naast reizen en gezellige dingen ondernemen, ontmoet ik ook graag mede bloggers om van elkaar te leren en natuurlijk ook voor de gezelligheid en of we meer voor elkaar kunnen betekenen.

Marleen & Gulsen van Chicamoms

*Hoeveel landen ben je al geweest?

17

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Boedapest! Echt geweldig. Culture meets nature meets shopping and Nice food! Echt een aanrader, zo leuk.

Boedapest:

Boedapest:

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom ?

Florida. Geweldig mooi, vooral de keys. Echt tropisch en zo anders dan Europa.

de Keys - Florida

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Eigenlijk 2. 1 is net een ansichtkaart. Een schattig bloemenzaakje in Boedapest en de andere is daar ook maar dan een bijzonder gebouw.

schattig bloemenzaakje in Boedapest foto van chicamoms

Boedapest: bijzonder gebouw foto van Chicamoms

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Spanje. Ik vind het niet zo mooi als bv Italië en ik vind de sfeer minder leuk en uit eten om 22.00 uur vind ik toch echt te laat.

Spanje fotos van de Chicamoms

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Canada en nieuw Zeeland!

Groetjes Marleen van de Chicamoms
Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?