Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 22

Vandaag in de rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 22 willen we je graag voorstellen aan Marieke van de website www trvlmrk.com. Ze reist al jaren de hele wereld over. Haar eerste verre reis was naar Thailand toen ze 18 jaar was. Sindsdien is ze besmet met het reisvirus. Ze heeft dan ook de opleiding Toerisme en Vrijetijdsmanagement gevold. Naar haar studie is ze een half jaar gaan backpacken door het prachtige Latijns Amerika en heeft ze de Spaanse taal geleerd.

De jaren daarna volgden er nog veel meer reizen van een aantal maanden door diverse landen in voornamelijk Azië. In begin 2018 heeft ze de knoop doorgehakt om haar eigen website in het Nederlands en Engels te starten. Om zo haar passie met al haar reiservaringen te delen. Lees hieronder de antwoorden van Marieke op de vragenlijst van onze rubriek Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. See you next time!!!.

Wil je ook net als  Marieke  mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Marieke van trvlmrk.com


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben Marieke en ik ben 37 jaar. Woon in Nijmegen en ik werk sinds een jaar als fulltime travel influencer. Ik reis zo de hele wereld over en ik deel mijn ervaringen op mijn website: www.trvlmrk.com en op mijn social media kanalen.

*Hoeveel landen ben je al geweest?

In totaal heb ik 71 landen bezocht. Maar ik ga binnenkort naar Ierland en Peru en dan kom ik op 73 landen. Mijn doel is om alle landen in de wereld te gaan bezoeken!

 Marieke van trvlmrk.com

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom? 

Dat is Iran. De bevolking is zeer gastvrij, enorm vriendelijk, oprecht geïnteresseerd en super behulpzaam. Geen enkele seconde heb ik me niet welkom of onveilig gevoeld in Iran. Iraniërs wijzen je uitgebreid de weg en meestal lopen ze helemaal met je mee om onderweg ook nog eens een flesje water voor je te kopen, omdat het zo warm is. Ik ben in Iran op een huwelijk geweest en ik heb verjaardagen gevierd en dat allemaal in het gezelschap van goedlachse families!

Iran

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Dat is Bali. Hier heb ik geslapen in toffe accommodaties met super gave infinity pools. De rijstvelden zijn zo groen en prachtig, Indonesisch eten vind ik heerlijk, het landschap op Bali is super mooi, de mensen zijn ook vriendelijk en goedlachs, de stranden zijn prachtig. Er zijn plekken waar het heel toeristisch is en plekken waar amper toeristen komen. Heerlijk vind ik die afwisseling!

Bali

Bali

Bali

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Dat is een foto gemaakt op het eiland Nusa Penida (Bali) en deze foto heb ik niet hoeven bewerken. Er staan twee palmbomen op en de lucht kleurde zo bijzonder paars op dat moment. Het is was een moment van puur genieten van hoe mooi puur een uitzicht kan zijn. Soms heb ik niets meer nodig dan dit om me heel gelukkig te voelen.

Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt?op het eiland Nusa Penida (Bali)

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Ik ben nog nooit in een land geweest wat tegen is gevallen. Ieder land heeft zijn eigen charme en er zijn altijd leuke plekjes te zien en toffe dingen te doen!

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Ik wil nog graag naar Zuid Afrika en Australië!

Marieke Willems ☻

PS: Mijn blog is te volgen op trvlmrk.com,  Facebook,   Instagram

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?