Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 32

Vandaag in onze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 32 willen we je graag voorstellen aan An van de blog Lookingaround. Op haar blog schrijft An graag over leuke plaatsen die zij heeft bezocht, zowel in binnen- als buitenland. Het is niet haar bedoeling om een gedetailleerde uitleg te geven. Daarvoor dienen reisgidsen. Wel wil ze suggesties doen en je hopelijk inspireren.  Ook schrijft ze over travel gear: heel wat leuke gadgets. Goeie cadeautips.

Omdat An ook erg van lezen houd, heeft ze haar blog uitgebreid met een rubriek over boeken. En tot slot heeft ze ook een onderdeel aan spelletjes gewijd. Hierin vind je zowel reisspelletjes (om mee te nemen of om ter plaatse te spelen) als spelletjes die typisch zijn voor bepaalde landen. Dus echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de blog van An. Maar ben je benieuwd naar de antwoorden van An op onze vragen lees dan hier snel verder.

Wil je ook net als An mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met An van Lookingaround


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben An, 49 jaar oud en ik kom uit België. Momenteel woon ik in Overijse, bij Brussel.Van mijn 22ste tot mijn 30ste heb ik als reisleidster gewerkt op verschillende bestemmingen. Ondanks het feit dat ik a jaren weer terug ben in België, blijft reizen mijn grote passie. Ik probeer dan ook om zo vaak mogelijk erop uit te trekken.

Als digital manager breng ik heel wat tijd door op het internet. De digitale wereld is mijn speeltuin, zeg maar. Daarom blog ik ook graag over websites en apps en om de link te maken met reizen, screen ik graag websites en apps die met reizen te maken hebben.

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Dat zijn er nu 58. Kijk maar op mijn travel map →Lookingaround

An has been to: Austria, Bosnia and Herzegovina, Belgium, Belize, Switzerland, Colombia, Costa Rica, Cape Verde, Cyprus, Czech Republic, Germany, Denmark, Dominican Republic, Ecuador, Egypt, Spain, France, United Kingdom, Gibraltar, Gambia, Greece, Guatemala, Honduras, Croatia, Hungary, Italy, Jamaica, Kenya, Sri Lanka, Lesotho, Luxembourg, Monaco, Malta, Maldives, Mexico, Nigeria, Netherlands, Norway, Panama, Peru, Portugal, Seychelles, Sweden, Slovenia, Senegal, El Salvador, Swaziland, Tunisia, Turkey, Trinidad and Tobago, Uganda, United States, Vatican, Venezuela, South Africa, Zambia, Zimbabwe, Letland.

Ik probeer elk jaar in een land te komen waar ik nog niet geweest ben maar dat wordt steeds moeilijker ☻

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom? 

Ik vond Zuid-Afrika geweldig. The world in one country en dat is ook zo.
Ik vond Zuid-Afrika geweldig. The world in one country en dat is ook zo.

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Ecuador is een favoriete bestemming omdat ik heel erg onder de indruk was van de Galapagos-eilanden. Een magische en unieke plek.

Ecuador

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

De foto is genomen vanop het terras van ons huis in de Pyreneeën en de omgeving was overweldigend. Ik heb er deze blogpost over geschreven: Cervoles-spaanse-pyreneeen

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Ik was een beetje teleurgesteld Cabo Verde. Had er meer van verwacht. Op het eiland
Sal bijvoorbeeld was er niet zoveel te beleven.
Cabo Verde

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Naar Kenia. Ik heb daar een jaar gewerkt en geleefd. Is ondertussen al zo lang geleden.
Zou graag een aantal mensen terugzien + een aantal plaatsen bezoeken die ik nog niet gezien heb.
Kenia
Groetjes,
     An
Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?