Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 35

Inhoudsopgave

Ook in 2019 gaan we verder met de rubriek Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Het verveelt ons nog steeds niet om de verhalen te lezen van wat hun favoriete vakantie bestemming is of waar ze graag nog een keer naar toe zouden willen gaan. Wij hopen dat jullie er nog steeds heel veel plezier aan beleven om deze geweldige rubriek met ons te lezen. Vandaag in Deel 35 van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? willen we je graag voorstellen aan Sterre Hendriks.

Sterre Hendriks  is de oprichter van Studio brun.nl. Ze maakt natuur illustraties. Sterre is dol op vogels, bossen, avontuurlijke scènes, herten, bloemen, bomen en andere wilde dingen te illustreren.
De natuur is altijd de grootste invloed geweest in haar werk. Ze geniet van het komen en gaan van seizoenen, elk met zijn eigen vibes en kleuren!. Al haar illustraties bevatten met de hand gemaakte elementen en digitale technieken. Ze maakt illustraties voor tijdschriften, websites en meer.

Daarnaast runt ze ook nog samen met haar man Mark App Studio Wild Ventures. De apps die zij maken zijn volledig gebaseerd op waar ze het meest van houden; tijd doorbrengen in het bos en de bergen, op plaatsen waar een straal zonlicht op een hert valt en de eekhoorns vrolijk rondrennen, en waar je in slaap kunt vallen terwijl je luistert naar zingende vogels.

Tip: volg Sterre op Instagram , Facebook en Pinterest.

Wil je ook net als Sterre Hendriks  mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Sterre van Studiobrun.nl


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben Sterre Hendriks , illustrator en app designer. Ik maak natuur illustraties en samen met mijn man Mark run ik App Studio Wild Ventures, waarmee ik mindfulness natuur apps maak waarmee je even kunt ontspannen in de natuur.
Samen met ons zoontje Caspar (1) reisden we eerder dit jaar een half jaar door Zuid Europa, de Verenigde Staten en Canada. Onderweg zagen we woestijnen, besneeuwde bergen en eeuwenoud regenwoud, deden we inspiratie op en werkten we aan onze apps en leerde Caspar kruipen en staan. Het was heel bijzonder om met z’n drietjes zo lang op reis te zijn!

Mijn illustraties kun je hier vinden: www.studiobrun.nl
En onze apps kun je hier vinden: www.wildventures.nl 

Ik ben Sterre, illustrator en app designer. Ik maak natuur illustraties en samen met mijn man Mark

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Ik houd dat niet zo bij. Ik vind de avonturen die ik beleef en de ervaringen die ik opdoe belangrijker dan het aantal bestemmingen. Wij vinden het zelf heel fijn om redelijk slow te reizen, zodat we de plekken waar we zijn uitgebreid kunnen zien, bijzondere plekken meerdere keren kunnen bezoeken en zo ook echt de omgeving voelen. Als je langer op één plek bent geeft dat ook de ruimte om de minder bekende plekken te ontdekken en dat vinden we geweldig!

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Eerder dit jaar hebben we een fantastische reis gemaakt door de Verenigde Staten! We begonnen met een paar dagen New York waarna we naar Salt Lake City zijn gevlogen. Van daaruit reden we met een camper dwars door de bergen en de woestijn naar San Fransisco.

 foto van Sterre: Verenigde Staten

Daarna hebben we nog een maand in een echte cabin in the woods in de Sierra mountains doorgebracht, waar de hertjes letterlijk door je tuin liepen in de ochtend en de spechten op je raam zaten.

 foto van Sterre: Verenigde Staten

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

De Canarische eilanden blijven me iedere keer verrassen, er is zoveel meer te zien dan de all-inclusive resorts en zoveel meer te doen dan aan het strand hangen!

Foto van Sterre: Canarische eilanden

De eilanden hebben allemaal hun eigen charme en zoveel verschillende kanten; Je kunt daar op een vulkaan op 3500 meter wakker worden in een landschap dat eruitziet alsof je op Mars bent, ’s ochtends door het regenwoud wandelen en ’s middags op de knalblauwe zee dolfijnen en walvissen spotten!

Foto van Sterre: Canarische eilanden

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Deze foto vind ik heel bijzonder! Deze foto is gemaakt op mijn verjaardag dit jaar, in Yosemite National Park. Mark had een nachtje daar geboekt, in een tent aan de rivier middenin de wildernis. Zo ontzettend gaaf!

 Yosemite National Park ( Foto van Sterre)

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Landen zijn zo groot en er is zoveel te ontdekken, ik zou niet weten welk land ik het minste vond. Je kunt hooguit wat pech hebben met het weer, zoals ons eerder dit jaar op Mallorca overkwam, maar naast de stormachtige dagen die we daar hadden hebben we geweldige dingen gedaan, zoals een vogeltour waarbij we alles leerden over de vogels op het eiland!

 Mallorca ( foto van Sterre)

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Als Caspar wat groter is zou ik graag eens een sneeuwreis maken, met rendieren en blokhutten in de sneeuw, en wilde dieren gaan spotten in een Afrins landkaa. Dat lijkt me geweldig!
Daarnaast staan de Italiaanse Alpen hoog op mijn bucketlist nadat ik het boek ‘De Acht Bergen’ las laatst.
En Noorwegen, nadat ik daar laatst zo’n gaaf reisblog over las. En…. ach, genoeg te bedenken en te ontdekken nog!

Groetjes, Sterre

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?