Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 36

Vandaag zijn we alweer aangekomen bij Deel 36 van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. We willen je deze keer graag voorstellen aan Judith van blogazine Hip & Hot.
Hip & Hot blogazine gaat over wat hip en hot is. Voor papa’s en mama’s én voor mannen en vrouwen. Samen met een geweldig team van bloggers vinden zij voor jou alles wat leuk is in het leven. Om te doen. Om te kopen. Om te dragen. Om te maken. Om naartoe te gaan. Om te lezen. En nog veel meer. Je vraagt je misschien af waarom een blogazine en niet gewoon een blog. Ze zijn meer dan een blog, wat zij publiceren komt dicht in de buurt van artikelen uit een lifestyle magazine. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op Hip & Hot.
Tip: volg Judith op Instagram , Facebook en Pinterest.

Wil je ook net als Judith mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben Judith, moeder van 4 kinderen en getrouwd met Maikel. Ben geboren in Vlissingen, Zeeland. Daar heb ik gewoond tot mijn 19e, toen ben ik op mezelf gaan wonen in Den Haag en op dit moment wonen we in een duurzame wijk in Rijswijk Buiten.

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Poeh, dat durf ik niet te zeggen, nog nooit geteld!

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Mijn favoriete bestemming is Australie. Ben daar geweest in 2004, toen ik nog geen kinderen had. Heb toen 3 maanden door dit prachtige land gereisd en ben er echt verliefd op geworden (en ten huwelijk gevraagd!) Vooral de plekken waar het altijd mooi weer is spreken mij aan. Het is zo’n divers land met zoveel moois.

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Zonder twijfel IJsland! Ben daar nu twee keer geweest en dat was super. Zo’n mooie natuur. Ik wil dit jaar zeker weer daarheen.

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Ik vind de foto van de Stokkur geiser in IJsland wel heel mooi. Het licht is precies goed, waardoor de geier mooi uit komt.

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Barcelona (Spanjeheeft mij nooit zo kunnen boeien. Ben er 3 keer geweest en steeds dacht ik: mwa.

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Zou heel graag een keer naar Zuid-Afrika en Zuid-Amerika willen gaan. Azië spreekt mij minder aan, al vond ik China wel heel leuk. En Cuba, daar zou ik naartoe gaan op huwelijksreis en dat ging helaas niet door vanwege een ingewikkelde zwangerschap.

Gr. Judith

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?