Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 38

Vandaag zijn we alweer aan gekomen aan Deel 38 van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Graag willen we je voorstellen aan Mascha van de website hoparound.nl. Mascha is een jonge meid van 26 jaar. Sinds 2018 heeft ze haar eigen website. Met Hop Around wilt Mascha jou over diverse reizen inspireren en informeren, in de breedste zin van het woord. Zo schrijft ze over road trips, citytrips en geeft ze altijd advies uit eigen ervaring.

Ook kun je op haar website reistips vinden om je reis perfect te laten verlopen. Neem dus vooral een kijkje op Hop Around. Maar nu eerst door naar de antwoorden van Mascha op onze vragen van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?.

Wil je ook net als Mascha mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben Mascha en ik ben 26 jaar. Ik woon in het prachtige Limburg en het zal je niet verbazen dat ik reizen ontzettend gaaf vind om te doen. Sinds 2018 inspireer en informeer ik reizigers via hoparound.nl en de bijbehorende socialmediakanalen over de roadtrips en citytrips die ik heb gemaakt. Ik werk fulltime in de retailbranche als accountmanager en heb, zoals velen van ons, maar 27 vakantiedagen. Deze benut ik dus zo goed als ik kan om zoveel mogelijk van de wereld te kunnen zien!

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Ik heb tot nu toe 26 landen op de teller staan. Dat is natuurlijk lang niet zoveel als bijvoorbeeld digital nomads vaak hebben gezien of mensen die op wereldreis zijn gegaan maar toch vind ik het best een flink aantal voor iemand met maar 27 vakantiedagen ?! Voor het aankomende jaar staat op de planning om weer minimaal 2 nieuwe landen te ontdekken.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Afgelopen jaar ben ik voor het eerst op roadtrip geweest door Slovenië en ik ben enorm verrast door de prachtige natuur die wij in Europa hebben. Het wordt terecht de verborgen schat van Europa genoemd. De reis door Slovenië was een aaneenschakeling van prachtige natuur, een kleine maar gezellige hoofdstad (Ljubljana) en een verrukkelijk wijngebied. Ik heb mijn ogen uitgekeken bij de 50 tinten groen die het water en de natuur kleuren in dit mooie land.

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Londen is voor mij een stad waar ik keer op keer weer enthousiast van word. De historische trekpleisters die de wereldstad zo beroemd maken vind ik nog steeds mooi maar vooral de minder bekende wijken, pubs en de bevolking vind ik Londen echt een top-bestemming maken waardoor ik ook steeds weer verrast wordt.

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Dat is de foto van de berbertenten in Marokko. We hebben overnacht aan de rand van de Merzouga woestijn in het tentenkamp. Zo een gave ervaring! Toen ik de foto had genomen zag ik pas hoe mooi de zon scheen over het kamp en was het niet eens nodig om de foto te bewerken.

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Ik zou daar niet tussen kunnen kiezen. Naar mijn mening heeft ieder land zijn charme en het is juist de kracht om dit te kunnen zien!

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Ik zou heel graag naar Zuid-Afrika gaan om de big 5 te spotten. Het lijkt me zo gaaf om daar de dieren in het wild te zien!

Benieuwd naar mijn reiservaringen en tips? Je kunt me volgen via www.hoparound.nl of via Facebook en Instagram. En… don’t forget to hop around ?!

Liefs,

Mascha

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?