Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 42

Tip: Volg Karin ook op haar Facebook of Instagram Wil je ook net als Karin mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Karin van mamasmeisje.com


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben Karin, 30 jaar en ik woon in het mooie Twente! Daar ben ik via allerlei omzwervingen terecht gekomen, want ik ben geboren in het Friese Sneek.Inmiddels woon ik alweer sinds mijn 11 in Overijssel en heb ik samen met mijn vriend twee mooie dochters. Mijn ervaringen als meisjesmoeder, maar ook als moeder die het meisje in zichzelf niet vergeet, deel ik via mijn blog Mama’s Meisje.

 Karin van mamasmeisje.com

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Tot nu toe ben ik in 12 landen geweest: België, Duitsland, Frankrijk,Luxemburg,Spanje, Monaco, Denemarken, Engeland, Tsjechië, Turkije en op Curaçao en Aruba. En met een tussenlanding op Bonaire en Sint Maarten, maar dat telt niet mee ☻

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Mijn favoriete bestemming is by far Curaçao. Als kind heb ik er vanwege het werk van mijn vader ongeveer anderhalf jaar gewoond. Daarna ben ik nog regelmatig terug geweest, ook vanwege de familie die er nog woont (en op Aruba). Hoewel Curaçao sinds de jaren ’90 ontzettend veranderd is, ben ik nog steeds fan van een aantal stranden, de gezellige sfeer en het samenzijn met familie. Het strand is dus ook the place to be voor mij, ik geniet daar ontzettend van!

Curaçao: Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Karin van mamasmeisje.com

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Om dan maar in de eilandsferen te blijven, staat op de 2e plek van mijn favorietenlijstje het prachtige eiland Texel. We zijn daar nu 7 keer geweest en ik ben van plan om nog veel vaker te gaan.

Texel: Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Karin van mamasmeisje.com

De hoofdreden is het strand, maar ook hier is een gezellige sfeer, er zijn leuke eetgelegenheden en of je nu mét of zonder kids op vakantie wilt: Texel heeft het allemaal!

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Dat is de foto die ik maakte tijdens de zonsondergang terwijl we genoten aan het strand bij Jan Thiel op Curaçao. Zoals je aan de kwaliteit van de foto kunt zien, is deze alweer 7 jaar geleden gemaakt, maar ik vind deze foto nog steeds erg mooi. Door de kleuren van de lucht en het silhouet van de kinderen die spelen op het vlot. En natuurlijk doordat deze foto op mijn favoriete eiland is gemaakt.

strand bij Jan Thiel op Curaçao

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Eigenlijk heb ik tot nu toe helemaal geen ‘minst favoriete’. Ieder land had op haar eigen charmes en was leuk op haar eigen manier. Het enige waar ik me altijd enorm aan erger in andere landen, zijn de ongemanierde dingen die andere mensen soms uithalen. Zoals voordringen, luidruchtig zijn en ligbedjes bezet houden met hun handdoek… Dat gebeurde echt overal waar ik tot nu toe ben geweest, haha!

citytrip stedentrip Kopenhagen Nyhavn - Mama's Meisje blog

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Oeh, mijn wensenlijstje is best lang! Scandinavië, Wenen in Oostenrijk, Italië, Griekenland, Australië en Nieuw-Zeeland. Maar bovenaan staat toch wel Amerika, op de voet gevolgd door Canada. Het lijkt me geweldig om daar een rondreis te maken! Wie weet…

Met vriendelijke groet,
                          Karin 

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?