Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 47

De rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 47 heeft vandaag weer een leuke gast. Deze keer is het Malou van de reisblog reismeis.nl. Malou is verslaafd aan reizen. Het liefste ontdek ze de hele wereld. Als Malou haar reisbestemming bepaalt heeft lees ze graag tips en informatie over het reizen met openbaar vervoer , veiligheid, hotspots, kosten etc. En dat is nu precies de reden dat Malou haar eigen reisblog is begonnen. Zodat ze met jullie haar reisverhalen kan delen en nuttige informatie en tips kan geven. Op haar reisblog vindt je vooral informatie over verre bestemmingen, stedentrips tot aan bestemmingen dichterbij huis. Ben je op zoek naar een leuke bestemming en tips voor jou vakantie neem dan zeker een kijkje op haar blog.

Tip: Volg Malou op haar Instagram of  Facebook 

Wil je ook net als Malou mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Mijn naam is Malou en ik ben geboren, en wonend in Rotterdam. Ik heb mijn eigen reisblog @reismeis.nl waar ik tips, ervaringen en inspiratie deel over reizen, één van mijn grootste passies! Ik doe dit het liefste samen met mijn vriend, die gelukkig dezelfde passie heeft.

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Wat een lastige vraag… volgens mij zijn dat er 28, als ik me niet vergis! Ik ga liever drie weken naar één land, dan dat ik snel van land naar land reis. Door iets langer ergens te zijn, kun je toch beter de echte ‘sfeer’ ervaren.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Ook weer zo’n lastige vraag! Elk land heeft zijn charmes, waardoor elk land weer een avontuur op zich is. Toch denk ik het allereerste aan Lapland, en dan in de winter. We zijn een week in het Noorden van Noorwegen geweest, waar we een appartement hadden gehuurd vlakbij de plaats Tromso.

We hebben maar liefst vier keer het noorderlicht gezien, met een hondenslee gereden en orka’s gespot! Bijzonder toch?

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Hier denk ik aan onze laatste reis, waar we het eiland Sulawesi hebben bezocht. We bezochten de prachtige Togean Eilanden, die ver weg van de bewoonde wereld liggen.

We sliepen in een hutje op het strand, waar niets anders te vinden was dan de zee, het strand en een hangmat. Er is zelfs alleen maar bootverkeer! Zonder telefoonbereik hebben we hier ruim een week ontspannen!

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Hier moet ik denken aan een foto die ik vorig jaar in India heb gemaakt.
We hadden het geluk om tijgers te spotten, een prachtig dier wat met uitsterven wordt bedreigd. Ik ben ook gek op de natuur en op wildlife.
Deze foto vind ik toch wel één van de mooiste foto’s.

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Deze vraag kan ik niet beantwoorden. Elk land heeft namelijk zijn charmes, zijn eigen cultuur en eigen sfeer. Dat is het mooie van reizen, de wereld ontdekken!

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Uhmm.. Op dit moment staat Colombia, Canada, Nieuw-Zeeland, verschillende landen in Afrika en Iran hoog op mijn lijstje. Maar dan kan zo weer anders zijn 🙂

Groetjes en lieve reisgroet,

Malou @reismeis.nl

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

2 Reacties

 1. 8 oktober 2019 / 8:10 am

  Ooh some beautiful photos. Love the sunrise

  Thanks for linking up to #SilentSunday x

  • Elsa
   9 oktober 2019 / 8:56 pm

   The sunset is always very beautiful, wherever you go ☻♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?