Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 50 – Winactie

Onze rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? verdient vandaag een klein feestje want we zijn namelijk aangekomen bij Deel 50. En dat willen we graag vieren met een winactie. Hieronder in dit artikel lees je er alles over hoe je kans maakt op deze winactie. Maar voor nu willen we je eerst graag voorstellen aan Kimberley die voor ons de antwoorden heeft ingevuld op de vragen van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Kimberley is het gezicht achter de reisblog Just Go Global.nl. Ze is gek op reizen en op creatief bezig zijn met fotograferen en schrijven. En dat zie je ook allemaal terug op haar blog. Zo deelt ze reistips en haar ervaringen over de ruim 30 landen die ze inmiddels heeft bezocht. En zoals ze zelf zegt is ze nog lang niet uitgereisd.

Tip: Volg Kimberley op haar Instagram of  Facebook.

Wil je ook net als Kimberley mee doen aan deze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Lees hier de instructies.


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Mijn naam is Kimberley, geboren in 1988 en wonend in het mooie Utrecht. Van jongs af aan heb ik een passie voor reizen van waaruit ik jaren geleden ben gestart met bloggen. Inmiddels is deze hobby en creatieve uitlaatklep uitgegroeid tot het online medium www.justgoglobal.nl waar ik mijn reiservaringen met veel plezier deel. Dit combineer ik in het dagelijks leven met een baan als Marketeer.

Verenigde Staten Monument Valley

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Op dit moment heb ik 31 landen bezocht. Hoewel het aantal landen niet alles zegt (immers ben ik in sommige landen maar een paar dagen geweest) probeer ik ‘stiekem’ toch ieder jaar weer een aantal nieuwe landen te bezoeken. Niet zozeer om te kunnen zeggen dat ik er geweest ben, maar vooral vanuit de nieuwsgierigheid om zoveel mogelijk verschillende bestemmingen te ontdekken.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Alle landen waar ik ben geweest zijn verschillend en hebben ieder hun eigen charme. Als ik dan écht moet kiezen, dan zeg ik Zuid-Afrika. In 2016 heb ik in mijn eentje door Zuid-Afrika gereisd: van Johannesburg naar Kaapstad, in ongeveer 3 weken tijd.

Zuid Afrika Kaapstad

Tijdens deze reis heb ik meerdere nachten geslapen in het Krugerpark (én de big five gespot!), gedoken met witte haaien, walvissen gezien en genoten van al het natuurschoon. De combinatie met steden zoals Johannesburg, Durban en Kaapstad maakte dit tot een afwisselende en onvergetelijke reis.

Zuid Afrika Krugerpark

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

De Verenigde Staten! Ik heb er een rondreis van San Francisco naar Las Vegas en Los Angeles gemaakt, uiteraard met de nodige stops bij plekken zoals de Grand Canyon. Het leuke van de VS vind ik dat je zoveel plekken al van tv kent, zo bijzonder om er dan zelf rond te lopen. Daarnaast is de afwisseling hier erg bijzonder, het ene moment rij je door de woestijn en het andere moment door een miljoenenstad. Ik ga graag nog een keer terug naar de VS om ook andere gebieden te ontdekken.

Verenigde Staten Death Valley

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Ik heb inmiddels een harde schijf met tienduizenden vakantiefoto’s, best lastig dus om er hier eentje uit te kiezen ?! Dit is dan ook niet persé de mooiste foto die ik ooit heb gemaakt maar wel de mooiste zonsopgang die ik ooit heb gezien. Ik maakte deze foto vanaf mijn balkon dat direct toegang had tot het strand. (Mossel Bay, Zuid-Afrika)

Zuid Afrika Zonsopgang

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Geen één! Ik vind echt elk land waar ik tot nu toe ben geweest leuk.

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Dat zijn er héél veel! Eigenlijk wil ik elk land een keer bezoeken maar momenteel staan de volgende landen erg hoog op mijn lijstje: Namibië, Oman, Portugal, Jordanië, Sri Lanka, Malediven, Maleisië, Singapore, Vietnam, Cambodja. Zo kan ik nog wel even doorgaan, ik ben voorlopig dus nog niet uitgereisd!

Groet,

Kimberley


Winactie!!!

Voor deze winactie hebben voor jullie een vintage wereldkaart. Het is een papieren lampenkap met origamistijl met delen van de wereldkaart. Hoe gaaf is dat!!!. Wil je graag kans maken op deze vintage lampenkap lees dan snel wat je hiervoor moet doen.

 • Laat hieronder een berichtje achter waarom jij deze lampenkap graag zou willen winnen.
 • Volg ElsaRblog op facebook like en deel dit bericht.
 • De winnaar maken wij bekend op 21 juli

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

2 Reacties

 1. Marian B
  13 juli 2019 / 6:47 pm

  Ik zou deze lampenkap aan mijn zusje willen geven. Ze houdt van reizen en ze hebben een net een nieuw huis waar ze deze vast wel een plekje kunnen geven.

  • Elsa
   14 juli 2019 / 9:48 am

   Oh wat leuk!! staat genoteerd.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?