Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 53

Vandaag in Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? hebben we voor jou Deel 53. 53 alweer en wat hebben we toch al mooie vakantie bestemmingen en prachtige foto’s voorbij zien komen. En er zullen er nog zeker volgen. Voor deze van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? heeft Henriëtte voor ons de antwoorden ingevuld op onze vragen.

Henriëtte heeft van haar hobby haar werk kunnen maken en dat is de website Travel around with me. Daar deelt ze al haar avonturen en belevenissen op reis. Haar reislust wordt getriggerd door de dimensie en het avontuur van onderweg zijn. Henriëtte leert van elke reis en de ontdekkingen die ze doet verwerkt ze in haar reisverhalen gecombineerd met praktische reistips en leuke weetjes.

Tip: Volg  Henriëtte op haar Instagram en Facebook.

Wil je ook net als Henriëtte Bokslag mee doen aan deze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Lees hier de instructies.


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben Henriëtte Bokslag, net 35 geworden en woon dichtbij het strand van Scheveningen. Ik ben geboren in Voorschoten. Reizen werd mij niet met de paplepel ingegoten maar ik kon zelf niet wachten om de wereld te gaan ontdekken. Al die ervaringen en tips deel ik nu op Travelaroundwithme.com en op WellnessSpots.com.

Henriëtte Bokslag – Paardrijden – Canada

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Ik weet het niet precies maar ik ben nu in ongeveer 35 landen geweest. Volgende week mag ik er weer een nieuw land aan toevoegen, ik ga op reis naar Rusland.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Een echte favoriete vakantie bestemming heb ik niet. Er zijn zoveel mooie plekken te ontdekken op de wereld. Maar ik heb hele goede herinneringen aan mijn reis naar Brazilië en het westen van Canada. Brazilië vond ik fantastisch omdat het alles heeft waar ik van hou, gave steden, mooie stranden en overweldigende natuur.

wellnessspots.com – sambodromo-carnaval-rio

Voor wat betreft Canada bezocht ik een goede vriend die tijdelijk in Whistler woonde. Geweldig om in de ochtend te skiën op de gletsjer en in de middag bij het meer te wandelen en te relaxen. Onze roadtrip op Vancouver Island was ook onvergetelijk.

wellnessspots.com – Beren-Whistler-Canada

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Ik hou van Italië, ik heb er 8 maanden gewoond en vond het zo fijn!

wellnessspots.com – Murano Eiland in Venetië, Italië

Ik was een seizoen lang manager op een camping in Toscane en vond het heerlijk om te genieten van de Italiaanse levensstijl en er buiten werktijd op uit te trekken naar de leukste plaatsjes.

wellnessspots.com – Manarola-Cinque-Terre Italië

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Ohhh, wat een moeilijke vraag zeg! Mijn mooiste foto…ik kan echt niet kiezen. Iedere foto en reis hebben een bepaalde herinnering die het voor mij bijzonder maakt. Maar aangezien ik toch iets moet kiezen, kies ik voor nu van deze foto van de Palio in Siena. Ik bezocht het even in Toscane voor het eerst toen ik in Italië woonde en ben er daarna nog drie keer geweest. Ik vind het zo’n bijzonder event.

wellnessspots.com – Palio-Siena-Italie

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Nog zo,n lastige vraag! Jaren geleden ben ik op feestvakantie naar het bekende Sunny Beach gegaan in Bulgarije. Ik heb wel een auto gehuurd en langs de kust gereden maar tot nu toe was dat toch de minst verrassende vakantie ooit.

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Ohhh, heb je even. Er staan nog zoveel landen op mijn ‘wishlist’. Ik ben onlangs in Sri Lanka geweest en riep al voordat ik thuis was dat ik terug wilde. Voorlopig maar even niet door de vreselijke gebeurtenissen daar maar ik hoop dat het ooit weer ‘veilig’ is. Verder heb ik nog niet veel van Azië gezien en ook Zuid-Amerika wil ik graag nog verder ontdekken.

Groeten Henriëtte

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?