Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 54

Vandaag in Wat is jouw Favoriete vakantie bestemming? hebben we een oude bekende. Het is namelijk Angeliek van de blog VrouwWatBenJeMooi. Ze heeft al een keer eerder mee gedaan aan deze rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? En het grappige is dat het precies 40 delen terug is. Zo was ze te gast in deel 14 en nu in deel 54, ik vindt dit wel echt super leuk. En Angeliek ook want ze wilde graag nog een keer de antwoorden op onze vragen invullen. Zo heeft ze ook weer nieuwe vakantie bestemmingen gemaakt en natuurlijk ook prachtige foto’s. Lees het hier in onze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Tot snel!!!.

Tip: Volg  Angeliek op haar Instagram en Pinterest

Wil je ook net als Angeliek Nelissen mee doen aan deze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Lees hier de instructies.


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Mijn naam is Angeliek Nelissen en ik ben geboren in Deurne (NBR). Ik blog op VrouwWatBenJeMooi over chronisch en ondernemer-zijn. Koolhydraatarm en diabetes. Maar ook over gescheiden zijn, een nieuwe liefde met bonuskinderen. Komende tijd vind je op het blog ook artikelen over onze verbouwing. We gaan samenwonen als samengesteld gezin.

Angeliek in Lapland

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Ontelbaar veel. Ik reis heel graag. Voorheen deed ik dat graag voor mijn bedrijf Zomerzoen. Ik zocht dan in het buitenland naar inspiratie voor de kinderkamers. Deze wilde ik stylen met trends die je in Nederland nog niet tegenkwam. Nu ga ik vaak een paar dagen naar het buitenland om een nieuwe strategie te bepalen voor mijn 3 bedrijven en blogs.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Heb heel veel favoriete bestemmingen. Toscane is er eentje van. Daar was ik vorig jaar zomer met mijn gezin. Het landschap en het eten vind ik zo geweldig daar. Ik hou van Italië.

Toscane

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Ik kan niet kiezen tussen Lapland of Ibiza. In Lapland was ik in januari dit jaar.

Uitzicht vanuit ons huis in Lapland

Vorig jaar in de meivakantie op Ibiza met mijn kinderen. Heerlijk om met onze Mini Cooper het mooie eiland te verkennen.

Ibiza

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Dan kies ik voor de foto die ik vorig jaar maakte in Toscane. Als ik naar die foto kijk dan ruik ik bijna het Italiaanse eten.

Angeliek in Toscane

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Frankrijk vond ik het minste qua vakantieland. Ik krijg het daar gewoon niet zo gevonden qua vakantiegevoel. Heel veel lezers zullen het niet met me eens zijn. Keer op keer heb ik het weer geprobeerd. Of ik kom op de verkeerde plekken maar een geweldig vakantiegevoel geeft dit land mij niet.

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

IJsland en hopelijk kan ik die reis binnenkort gaan boeken.

Liefs Angeliek

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

2 Reacties

  1. Amy - Sommarmorgon.com
    13 november 2019 / 8:54 am

    Wat een gave rubriek. En ik kan me helemaal vinden in de mening van Angeliek: Lapland is geweldig! Overigens ook (of juist) in de zomer. IJsland staat ook op mijn wensenlijstje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?