Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 57

Hoi hoi het is weer de beurt voor Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 57. Ook vandaag hebben we weer een leuke gast. En dat is Jorinde die 27 jaar jong is. Jorinde werkt als online marketeer en blogt op Jorindeesther.nl en daarnaast heeft ze ook een website House of ambition.

Op haar blog neemt ze je mee naar haar zoektocht naar balans, een complete kledingkast, een sfeervol interieur, een paspoort vol stempels en een iets duurzamer leven. Ook al is ze nog niet in de buurt van dit alles, zoals ze zelf ook zegt dromen en doelen moet je hebben. En dat is dan ook haar levensmotto.

De website van House of ambition is een carrière platvorm voor ambitieuze meiden die hun dromen na willen jagen. Je vind er de beste sollicitatietips en leuke vacatures. Dus neem vooral een kijkje op beide sites. Maar nu door naar de antwoorden van Jorinde.

Tip: Volg  Jorinde op haar Facebook en Instagram

Wil je ook net als Jorinde mee doen aan deze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete bestemming met jorie van jorindeesther


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben Jorinde (27), geboren in Middelburg en woon nu samen met mijn vriend en kat in het gezellige Breda. Ik werk als Online Marketeer (voor een bureau en freelance) en ben druk in de weer voor mijn sites Jorindeesther.nl en House of Ambition. Naast mijn liefde voor de digitale wereld, ga ik er het liefste op uit om de offline wereld beter te leren kennen. Deze avonturen deel ik op mijn blog Jorindeesther.nl!

*Hoeveel landen ben je al geweest?

De teller staat op 20 landen. Vroeger trok ik met mijn ouders, broer en zus Europa door met de caravan. Daardoor heb ik best wat mooie Europese landen leren kennen. Zes jaar geleden reisde ik voor het eerst alleen buiten Europa en vertrok ik voor 3 maanden naar Zuid-Afrika.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Oef, het is lastig om mijn favoriete bestemming te kiezen, maar Zuid-Afrika heeft erg veel indruk gemaakt! Ik zat er voor wat langere tijd en heb veel van het land kunnen zien. Ik heb er 6 weken in een gastgezin gezeten en heb er als vrijwilliger gewerkt. Om zo in het dagelijks leven daar te duiken, was erg bijzonder!

Zuid Afrika jorindeesthe

Zuid Afrika jorindeesthe

Daarnaast zag ik tijdens mijn rondreis hoe mooi en divers de kust is en wat het land nog meer te bieden heeft. Van safari’s tot leuke surfspots, bungeejumpen en hiken door de natuur: het was een tijd om nooit meer te vergeten.

Zuid Afrika jorindeesthe

Favoriete bestemming – Zuid Afrika jorindeesthe

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Hoewel veel Europese bestemmingen, zoals Frankrijk, Oostenrijk, Spanje en Italië ook zo mooi zijn, was Sri Lanka ook echt beeldschoon en heel divers.

Sri Lanka jorindeesthe

Sri Lanka jorindeesthe

Van de bekende treinreis van Kandy naar Ella tot de prachtige rotsen en sunrise hike naar Pidurangala Rock en zandstranden in het zuiden van het land. Echt een paradijs!

Sri Lanka jorindeesthe

Sri Lanka jorindeesthe

Helaas kwamen we door lokale feestdagen in het nauw om nog naar de Malediven te gaan, maar dit staat nog wel op het lijstje!

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

De allermooiste foto vind ik deze uit de reeks die we op de Pidurangala Rock maakte van Lions Rock in Sri Lanka. We vertrokken in het holst van de nacht naar de Pidurangala Rock en zagen daar samen met wat andere toeristen de zon opkomen. Het is een heel bijzonder stukje wereld, waarbij je vanaf het plateau op zoveel meter hoogte uitkijkt op een uitgestrekt, veel lager gelegen gebied van Sri Lanka.

Favoriete foto Sri Lanka jorindeesthe

Favoriete foto Sri Lanka jorindeesthe

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Vorig jaar was ik met mijn vriend op Cyprus. Ik vond het een redelijk mooi eiland, maar het sprong er niet enorm uit. Bepaalde trekpleisters zijn behoorlijk overschat om toeristen te trekken. Uiteindelijk werd het een heerlijke relax vakantie aan het strand.

jorindeesthe cyprus

jorindeesthe cyprus

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Er staan nog heel veel landen op mijn lijstje, haha! Peru (Machu Picchu), Cuba, Canada, Australië, Noorwegen, IJsland.. En dan zijn er nog een hoop landen en gebieden waar ik ooit nog eens hoop heen te gaan. Voor nu ben ik blij met elk stukje dat ik kan en mag ontdekken, want ook binnen Europa en Nederland is nog zoveel moois te ontdekken. Gelukkig staat de volgende reis staat al bijna voor de deur: in november ga ik naar Bali!

Liefs!

Jorinde

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?