Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 60

De rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? is vandaag alweer aangekomen bij Deel 60. Ja je ziet het goed we hebben gewoon al 60 blogs gemaakt van onze favoriete rubriek. En dat hebben we natuurlijk te danken aan alle collega bloggers die hun vakantie bestemmingen en mooie foto’s met ons wilde delen. En er volgen er nog meer.

Maar voor deze van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? heeft Lauressa onze vragenlijst ingevuld. Op haar blog gewoonwatgroener.nl kun je vooral vegetarische recepten vinden. Maar ook schrijft ze over het ontwikkelen van een groener, bewuster en gelukkiger leven. Ga zeker een kijkje nemen op de blog van Lauressa is zeker de moeite waard. Maar voor nu wensen we jou heel veel lees plezier!!! Tot de volgende van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?

Tip: Volg  Lauressa op haar Facebook en Instagram.

Wil je ook net als Lauressa mee doen aan deze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Lauressa van gewoonwatgroener.nl


*Over mij 

Hoi! Ik ben Lauressa, 21 jaar oud, en ik woon in Gouda samen met mijn vriend. Ik ben geboren in Harmelen. Dat is een klein dorpje tussen Utrecht en Woerden, waar vrij weinig te doen is. Ik ben heel blij om nu in een grotere stad te wonen, waar het wat levendiger is. Ik studeer Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool en ben daarnaast vooral bezig met m’n grote passie: schrijven en fotograferen voor m’n blog Gewoon wat Groener.

Lauressa van gewoonwatgroener

Lauressa van gewoonwatgroener

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Eigenlijk valt het best mee, of tegen eigenlijk. Als kind ben ik naar een aantal landen geweest, maar dat kan ik me niks meer van herinneren, dus dat telt niet mee. Even tellen hoor:

•Zowat alle hoeken van Frankrijk

•Duitsland –Keulen en Berlijn

•België -Antwerpen

•Tsjechië -Praag

•Spanje –Barcelona en Valencia

•Gran Canaria

•Denemarken

•Italië -Verona

•Londen

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Toen ik een halfjaar met mijn vriend samen was, zijn we voor het eerst met z’n tweeën op vakantie gegaan. En wat is nou een betere bestemming daarvoor dan Barcelona? Het is precies de goede combinatie van stad en strand. De architectuur is zo mooi en kleurrijk en er zijn genoeg verschillende bezienswaardigheden.

Barcelona Lauressa, gewoonwatgroener

Barcelona Lauressa, gewoonwatgroener

Ons hotel lag op een kwartiertje lopen vanaf het strand, dus daar gingen we ook elke dag even langs. Wat misschien nog wel het allerleukste was, was dat er een café precies naast ons hotel zat met goedkope cocktails. Kon niet beter!

 Barcelona gewoonwatgroener

Barcelona Lauressa, gewoonwatgroener

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Het is echt super cliché, maar ik ben nog altijd gek op Zuid-Frankrijk. Het weer is top, er is lekker veel natuur en je kunt er gewoon volledig tot rust komen.Al jarenlang gaan we elke zomer met de familie naar Frankrijk. Never change a winning team, toch?

Zuid-Frankrijk gewoonwatgroener

Zuid-Frankrijk gewoonwatgroener

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Deze foto maakte ik in de dierentuin in het centrum van Berlijn. Ik had toen net een nieuwe camera en was echt zo blij met de kwaliteit van de foto’s. Het was die dag ontzettend warm, maar toch hebben we daar uren rondgelopen.

Dierentuin in het centrum van Berlijn, gewoonwatgroener

Dierentuin in het centrum van Berlijn, gewoonwatgroener

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Als ik er één zou moeten kiezen, zou ik toch gaan voor Denemarken. Hier zijn we vroeger een aantal keer geweest met het gezin. De keren dat wij gegaan zijn was het weer vaak wat minder. Dan stonden we op een camping, en moesten we eigenlijk de hele tijd binnen zitten. Dat was wel wat minder. Toch zou ik wel een keer terug willen naar Denemarken, alleen dan zou ik er een stedentrip naar Kopenhagen van maken.

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Er zijn nog een aantal plekken waar ik heen zou willen en waar ik ook echt heenga. Aankomende lente/zomer ga ik voor het eerst alleen op vakantie. Dit zal waarschijnlijk een paar dagen Stockholm zijn. Ook Lissabon, Rome en Boedapest staan nog op het verlanglijstje.

Groetjes,

Lauressa

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?