Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Joanne Deel 65

Ja hoor vandaag in Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? zijn we alweer aangekomen bij Deel 65. Super gaaf, ook als je ze allemaal terug leest wat een variatie aan favoriete vakantie bestemmingen. Heel leuk om te lezen. Voor deze van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? willen we je graag voorstellen aan Joanne van de blog Inspirationnl.com. Op haar blog vindt je alles wat Joanne zoal bezig houd. Zo blog ze over Fashion, Lifestyle, haar leven met ups en ook downs, over hun Bruiloft en vindt je er heerlijke recepten.

Dus als je een keer de tijd heb neem dan zeker een kijkje op haar blog. Heel leuk om er doorheen te wandelen. Maar voordat je dat gaat doen kun je hier eerst haar antwoorden lezen op de vragen van onze favoriete rubriek. Veel leesplezier en tot de volgende van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?

Tip: Volg Joanne op haar Facebook en Instagram.

Wil je ook net als Joanne mee doen aan deze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Joanne van inspirationnl


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben Joanne van Inspirationnl.com. Geboren en getogen in Woerden, maar nu wonend in het kleine dorpje Heerewaarden. In het dagelijks leven ben ik naast mijn blog werkend bij een kinderdagverblijf en vul regelmatig mijn avonduren op als medewerker bij de Lidl.

Tsjechië Praag - Ik & Anouk Inspiration nl

Tsjechië Praag – Ik & Anouk Inspiration nl

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Ondertussen heb ik regelmatig een ander land bezocht. Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg, Polen, Oostenrijk, Tsjechië, England en Italië. Daarnaast bezochten ik en mijn man meerdere staten in Amerika. Ook dit jaar zullen we er weer een paar bezoeken rond de zuid-kust.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Amerika: Yosemite National Park (inspiration nl)

Amerika: Yosemite National Park

Amerika is voor ons echt een duidelijke favoriet. In het afgelopen jaar bezochten wij Amerika tweemaal. In maart bezochten wij de west-kust en in december bezochten we New York. Nu moet ik zeggen dat onze rondreis door de west-kust een enorme indruk is geweest en dit voor mij toch echt wel mijn favoriete bestemming is.

Amerika: Yosemite National Park (inspiration nl)

Amerika: Yosemite National Park

Vooral Los Angeles is een plek waar ik graag nog een keer naar terug ga. Ondanks dat we meerdere dagen in Los Angeles verbleven hebben we veel te weinig tijd gehad om alles te bezoeken. Wat een ervaring was dat !

Amerika: Los angeles - beach inspiration nl

Amerika: Los angeles – beach

los angeles - muscle beach inpiration nl

Los angeles – muscle beach

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Naast Los Angeles vond ik Yosemite National park een van de mooiste plekken die ik ooit gezien heb. De watervallen, het mooie groen, de rust die er was. Ik dacht dat ik volkomen stilte kende, maar als je daar zo bovenop de berg zit (zie de eerste foto) dan hoor je echt helemaal niets. Ontzettend ontspannend als je het mij vraagt.

Amerika: Yosemite National Park (inspiration nl)

Amerika: Yosemite National Park

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Lastig. Er zijn zoveel mooie momenten en zoveel foto’s die ik mooi vind. Maar ik denk dat deze foto toch de mooiste is. Deze maakte ik in maart toen we langs de 17 mile Drive in Californië een stop maakten. Wat een uitzicht was dit. Prachtig water en het enige wat je hoorden waren de vogels en de golven. En af en toe een voorbij rijdende auto natuurlijk. Het was langs de 17 mile Drive niet zo druk als ik had verwacht en dat vonden wij wel heel erg fijn šŸ™‚

Amerika: 17 mile drive inspiration nl

Amerika: 17 mile drive

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Lastig, naar mijn mening heeft elk land een bepaalde schoonheid. Maar als ik er echt een moet kiezen dan koos ik toch voor Praag, in Tsjechië. Ik vond de stad zelf wat aan de grauwe kant. Ondanks dat waren er wel prachtige gebouwen, maar ik had wat dat betreft meer verwacht van de stad.

Tsjechië Praag inspiration nl

Tsjechië Praag

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Naast Amerika zou ik ook graag een keer Israël bezoeken. Ik ben christelijk opgevoed, vandaar dat Israël en dan met name Jeruzalem mij heel erg aanspreekt. Ik zou graag lopen waar Jezus zou hebben gelopen en de verhalen uit de bijbel een beeld geven in plaats van alleen je eigen ‘fantasiebeeld’ dat je van zulke verhalen hebt.

Daarnaast zijn er nog verschillende staten in Amerika die we nog willen bezoeken. Texas staat bijvoorbeeld nog op ons lijstje.

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?