Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Raïssa Deel 67

Voor Deel 67 van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Heeft Raïssa voor ons de vragenlijst in gevuld. Zo lees je onder andere wat haar favoriete vakantie bestemming is en naar welk land ze graag nog naar toe zou willen gaan. En kun je de favoriete foto van Raïssa bewonderen. Ook zou  je een keer haar blog kunnen bezoeken Nieuweplekkenontdekken.nl. Het is een reisblog voor iedereen die opzoek is naar een leuke reisbestemming en reistips. Zo hoopt ze andere reizigers te inspireren met haar eigen persoonlijke verhalen.

Tip: Volg Raïssa op haar Facebook en Instagram.

Wil je ook net als Raïssa mee doen aan deze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Raïssa Deel 67


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Hoi, ik ben Raïssa! Ik 30 ben jaar oud en ik kom uit Vlaardingen. Momenteel werk ik als juf op een basisschool maar voordat ik hier aan begon, heb ik ook nog een heel hoop andere dingen gedaan. Waaronder werken als receptioniste op een camping aan de Costa Brava.

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Ik ben in de volgende landen geweest: Amerika – Argentinië – België – Chili – China – Duitsland – Engeland – Frankrijk – Hongarije – Luxemburg – Marokko – Nederland – Polen – Portugal – Slowakije – Spanje – Thailand – Taiwan – Tsjechië – Zuid-Korea. Dat zijn er dus 20.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Mijn favoriete bestemming is de Costa Brava! Ik bedoel dan niet de typische jongeren bestemmingen als LLoret de Mar en Salou enz., maar de wat noordelijker gelegen dorpjes als Calella de Palafrugell, Pals, Begur etc.

Mijn favoriete bestemming is de Costa Brava!

Mijn favoriete bestemming is de Costa Brava!

Dit zijn dorpjes waar je vissersbootjes vindt en de allermooiste baaitjes. Heerlijk!

Llafranc, Catalonië: Spanje

Llafranc, Catalonië: Spanje

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Ik denk dat dat Marokko is. Ik ben er pas twee keer geweest, maar de vriendelijkheid van de mensen en schoonheid van het land hebben mijn hart gestolen.

Deze foto is genomen in de Sahara. Dit was één van de mooiste ervaringen tot nu toe!

Deze foto is genomen in de Sahara

Deze foto is genomen in de Sahara.

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom? 

Dit is mijn mooiste foto. Deze foto is genomen in Sa Tuna, een baaitje in Begur aan de Costa Brava.

Deze foto is genomen in Sa Tuna, een baaitje in Begur aan de Costa Brava

Cala Sa Tuna: Catalonië

*Welk land vond je tot nu toe het minste? En waarom? 

Welk land? Hmm, dat vind ik lastig. Ik kan me wel een bestemming herinneren die ik niet zo leuk vond, maar die ligt wel in mijn favoriete land, haha. Ik heb een aantal jaren terug als reisleidster gewerkt aan de Costa de Almeriá in Spanje en het eerste wat ik zag toen ik aankwam waren kassen (net als hier in het Westland). Uiteraard heeft de Costa de Almería ook heel wat mooie plekken, maar over het algemeen vond ik het niet zo’n leuke bestemming.

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Ik zou graag nog een keer naar Marokko willen. Ik wil namelijk heel graag de blauwe stad Chefchaouen zien. Verder wil ik ook heel graag een keer naar Jordanië en Egypte.

Groetjes,

Raïssa

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?