Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Renée Deel 66

Vandaag in Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? zijn we alweer bij Deel 66 aangekomen. Super tof dat we elke keer weer de favoriete bestemmingen kunnen lezen van onze gast bloggers. Hoewel we dit jaar niet massaal op vakantie kunnen is het des te leuker om deze verhalen te lezen en ons zo toch een beetje het gevoel te geven dat we op vakantie zijn. Wij willen je heel graag voorstellen aan Renée van de blog Meet Me At The Beach.
Het is een blog dat informatie geeft en inspireert voor een vrijer leven. Het is voornamelijk gericht op ondernemen, persoonlijk geluk, reizen en duurzaamheid. Renée laat je zien hoe het leven ook kan zijn. En hoe het is om veel vrijheid te hebben in werk en hoe zij ondernemer is geworden.

Tip: Volg Renée op haar Facebook en Instagram.

Wil je ook net als Renée mee doen aan deze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Renée Deel 66


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben Renée, 30 jaar en blogger op www.meetmeatthebeach.nl. Ik ben gemaakt in België, maar geboren in Goirle. Op een aantal tripjes na woon ik al mijn gehele leven in en rondom het altijd bruisende Tilburg.

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Jeetje, geen idee. Even tellen. België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Spanje, Frankrijk, Portugal, Israël, Japan, Marokko, Turkije en Amerika. 13 dus.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom? 

Mijn favoriete bestemming is Portugal, ik heb hier een jaar gewoond en pak tegenwoordig iedere kans die ik krijg om een retourtje Lissabon te pakken.

meetmeatthebeach: Lissabon

Mijn favoriete bestemming is Portugal

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Ik ben een aantal weken gelden terug gekomen van een mooie solo rondreis door Marokko, dus deze staat op 2.

meetmeatthebeach: Marokko

meetmeatthebeach: Marokko

Na 3 uur vliegen sta je al in Afrika en waan je je in een compleet andere wereld.

meetmeatthebeach: Marokko

meetmeatthebeach: Marokko

Vanwege de vriendelijke mensen en het uitermate goed geregelde openbaar vervoer een dikke aanrader voor een rondreis!

meetmeatthebeach: Marokko

meetmeatthebeach: Marokko

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom? 

Dat is zonder twijfel deze foto in Spanje toen ik nog in mijn camper woonde, hij spreekt voor mij letterlijk boekdelen. Deze foto laat zien wat vrijheid voor mij betekent en hoeveel ik ervan had toen ik door Europa reisde in mijn huis op wielen.

meetmeatthebeach: Spanje

Foto in Spanje toen ik nog in mijn camper woonde

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom? 

Lastig, want ik vind iedere reis een ervaring en ieder land een toevoeging aan mijn lijst. Ik heb geen idee.

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Er is eigenlijk geen enkel land wat ik niet zou willen bezoeken, maar Nieuw-Zeeland staat wel erg bovenaan mijn lijst. Japan stond jaren op de eerste plaats, maar hier ben ik eind 2018 geweest.

Met vriendelijke groet,

Renée

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?