Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Rosalyn Deel 74

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? heeft vandaag een bijzonder gast. Rosalyn van “Reizen Europa“. Op haar mooie reisblog vind je tips en mooie reisverhalen van Europa. Soms hoef je niet 14 uur met het vliegtuig te reizen om supermooie natuur te zien.

Dat kun je allemaal ontdekken in haar blog. Vandaag gaat Rosalyn vertellen wat haar favoriete bestemming is. Ben je ook nieuwsgierig? Anders ik wel! Tip: Volg Rosalyn op haar facebook en Pinterest.

Wil je ook net als Rosalyn mee doen aan deze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Rosalyn


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben Rosalyn en ik ben schrijfster en vertaler van beroep. Ik kom uit Noord-Brabant, maar woon vandaag de dag in Zuid-Holland, onder de rook van Den Haag.

*Hoeveel landen ben je al geweest?

20 landen! Wil je weten waar? Ik moest toch een lijstje maken om de landen te tellen, dus hier komen ze: Spanje, Portugal, Israël, Frankrijk, Duitsland, België, Roemenië,Hongarije, Slovenië, Kroatië, Italië, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Engeland, Polen, Zwitserland, Oostenrijk, Griekenland en Luxemburg.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Mijn favoriete bestemming is Ploumanac’h, een prachtig gedeelte aan de granietkust van Bretagne. De natuur is hier zo puur en prachtig! Deze bestemming vind ik uniek en het is nog niet extreem toeristisch, waardoor je echt rust ervaart.

Ploumanac’h

Ploumanac’h

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Eigenlijk vind ik het moeilijk om favoriete bestemmingen te kiezen, omdat elke bestemming wel iets heeft. Naast Ploumanac’h vond ik Boedapest ook erg mooi, omdat de oude stad nog zo intact is en er zoveel te bekijken valt. Ik maakte er ook een volksdansavond mee, wat erg bijzonder was.

Boedapest

Boedapest

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Van deze foto die ik in Denemarken maakte, ben ik altijd weg geweest. Ik won er een aantal jaar geleden een fotowedstrijd mee.

Mooiste foto Denemarken

Mooiste foto: Denemarken

*Welk land vond je tot nu toe het minste? En waarom?

Ik heb eigenlijk niet echt een bestemming die ik niet mooi vond, maar ik denk dat ik Londen het minst leuk vond. Dit omdat het echt erg toeristisch is en de essentie van de stad daardoor verloren gaat.

Londen

Londen

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Weer zo’n moeilijke vraag, omdat ik eigenlijk nog heel veel bestemmingen op mijn lijstje heb staan. Waar ik beslist graag nog eens naartoe zou gaan, is Portugal.

Groetjes,

Rosalyn

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?