Creatieve Linkparty favorieten van Augustus-Verzameling

Creatieve Linkparty favorieten van Augustus, was het thema met krijtjes. Wat een heerlijke maand is Augustus met zoveel creaties. Wist je ook dat je zoveel dingen kan maken met krijt? Ik niet! Zowel van mijn collega bloggers als van de deelnemers, zijn er mooie projecten binnengekomen. Ik heb een selectie van 3 maar anderen waren ook zo mooi en creatief. Super bedankt aan iedereen die mee heeft gedaan. Top!

Het thema van Augustus is Krijtjes en daar kunnen de deelnemers hun creaties delen door de blauwe knop te gebruiken. Zoals je al gezien hebt, doe ik dit niet alleen. Wij zijn een team van 5 enthousiaste bloggers die elke dag bezig met creativiteit. Natasha van Mamaduizendepoten, Emmy van Webkonijn, Lindi van linspiration,  Melanie van Meldiy, en ik  Elsa van ElsaRblog.

Creatieve Linkparty favorieten van Augustus-Verzameling

Ik kies mijn favoriete top 3 en mijn collega bloggers, kiezen ook hun favorieten. Dus ben je niet bij onze favorieten, misschien ben je wel bij de favorieten van mijn andere collega’s. Snel kijken zou ik zeggen. Wat leuk is; als je gekozen bent in onze favoriete Krijtjes Creatieve Linkparty top 3 krijg je een link naar je blog, dat is meteen goed voor de linkbuilding. Op die manier krijg je automatisch meer bezoekers en dat betekent meer bekendheid. Ook op onze Social media delen we het artikel.

Maar nu naar de volgende uitdaging. Voor de maand September is het thema Pompoen. Op elke eerste zaterdag van de maand kun je projecten delen met ons door op de blauwe knop te drukken en te delen. Ik maak ook een project voor je. Oudere projecten kun ook gedeeld worden, als het maar bij het thema blijft. Dus houdt onze post in de gaten voor zaterdag 4 September, dan kun je meteen je projecten delen. Maximaal 10.


Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van Augustus

Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van Augustus

Sta je in mijn top 3? Dan heb je de titel ‘Favoriet’ verdient en ontvang je een badge. Deze mag je bij jouw creatie plaatsen. Het is zeker niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo kan iedereen zien dat jij hebt meegedaan aan onze linkparty en dat jouw creatie benoemt is tot favoriet. Superleuk!


Creaaas: Vlinder op een draadje

Creaaas: Vlinder op een draadje

Agnes verkoopt hele mooi kaarten. Deze vlinder heeft zij gemaakt met veegtechniek en ik vind het prachtig! Met zo’n vlinder is jou kaart helemaal af. Vind je niet? Wil je meer inspiratie met knutselkaarten. Kijk snel op haar Instagram of op haar site creaaas.jouwweb.


Lonneke_illustreert:Oefening met contrasterend kleurenpalet

Lonneke_illustreert:Oefening met contrasterend kleurenpalet

Lonneke maakt hele mooie illustraties. Deze is met krijt gemaakt en ziet er echt supermooi uit. Hier heeft Lonneke geoefend met contrasterend kleurenpalet. Mooi! Vind je niet?.


Krijtbordenservice:Foodillustratie

Krijtbordenservice:Foodillustratie

Dianne maakt hele mooie krijtbord kunst, zoals deze illustratie food met citroen. Volg je haar op Instagram met naam krijtbordenservice en blijf  op de hoogte van alle nieuwe producten en workshop krijt. Een aanrader!


Dit waren mijn favorieten van de maand Augustus. Volgende maand kiezen we weer onze favorieten. Alvast bedankt voor het delen van jullie project op onze Creatieve Linkparty. Succes en hopelijk tot het volgende thema. Dat is Pompoen.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

2 Reacties

 1. 30 augustus 2021 / 8:32 pm

  Wat leuk dat mijn veegkrijtvlinder hier als favoriet staat en een badge heeft verdiend! En er is zoveel leuks te lezen op deze site, daar worden we nog creatiever van!

  • Elsa
   Auteur
   31 augustus 2021 / 4:34 pm

   Hi Agnes, Super bedankt voor je reactie! Hier word ik echt vrolijk van ♥ Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?