Servetringen maken van een wc-rol

Servetringen maken van een wc-rol

Deze servetringen zijn heel makkelijk om te maken en super goedkoop omdat ze van een wc-rol zijn gemaakt. Een recycling project voor iedereen. Op internet vind je veel ideeën met wc-rol zoals deze eierhouder. Maar er zijn nog heel veel meer ideeën. knutselen met wc-rollen is ideaal om te doen op school. Zowel voor kinderen als volwassenen, is dit soort Diy projecten heel leuk om te doen. Iedereen heeft thuis lege wc-rollen, en dat maakt dit zelfgemaakt project heel aantrekkelijk om te doen.

Servetringen maken van een wc-rol is echt een superleuk idee dat iedereen kan maken. Zelfs voor de mensen die zeggen dat ze niet kunnen knutselen, is dit een aanrader. Ik hoop dat ik je overtuigd heb om dit Diy proberen te maken. Het servet dat je kiest, bepaalt de uitstraling van je servetringen. Weet je al welk servet je gaat gebruiken?

Benodigdheden om servetringen te maken van wc-rol:

  • Papieren servet met bloemetjes
  • Wc-rollen
  • Mod Podge
  • Kwast
  • 1 zachte kwast
  • Schaar
  • Witte verf
  • Een leeg bakje voor de verf

Ons stappenplan voor het maken van een servetring van wc-rol:

Om te beginnen giet je de verf in een bakje. Nu ga je met een kwast de wc-rol wit schilderen aan de buiten kant. Als je wil, kun je de binnenkant ook schilderen. Laat de wc-rol goed drogen. Daarna herhaal je deze handeling nog een keer. Alweer laat je de geschilderde wc-rol goed drogen.

Nu is het tijd om de bloementjes die je wil, uit het servet te knippen. Maak nu de lagen of vellen van het stukje servet met bloemen los van elkaar. Je gaat alleen het bovenste vel van het servet gebruiken.

Met een zachte kwast breng je voorzichtig de lijm aan, op de plaats waar je de servet bloemen wil plakken. Vervolgens plak je het stukje servet bloemen erop. Met een zachte kwast breng je de lijm aan, op het servet stukje. Laat nu drogen. Breng nu een laagje Mod Podje op de hele wc-rol aan. Ik heb alleen de buitenkant gedaan maar als je hele wc-rol hebt geschilderd, zowel buitenkant als binnenkant dan moet je ook op de binnenkant Mod Podge aanbrengen. Laat 24 uur drogen.

Je servetringen zijn klaar om te gebruiken. Heel veel plezier met het maken.

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?