Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 9

Vandaag is deel 9 van onze rubriek Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Deze rubriek vind ik ( Elsa) heel  bijzonder om te schrijven en om te lezen !. Omdat vandaag mijn lieve nichtje Sanne onze gast is. Sanne is een super leuke meid dat houdt van reizen en lekker eten.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Sanne

Sanne maakt altijd hele mooie foto’s op vakantie en die kun je bewonderen op haar Instagram. Sanne heeft een droom en dat is om journaliste te worden. Haar droom komt zeker uit omdat Sanne al haar 2e jaar over journalistiek aan het studeren is. Sanne heeft alles wat een jonge meid moet hebben om een leuke carrière te krijgen. Zij is mooi, slim en ook heel lief. Inge en ik wensen haar heel veel succes met haar studie en natuurlijk heel veel plezier met nog veel meer vakantie bestemmingen.


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Hee hee, mijn naam is Sanne van den Boomen en ik ben 21 jaar oud. Ik woon in de omgeving van Eindhoven, waar ik regelmatig in het centrum te vinden ben. Ik studeer journalistiek aan de Fontys Hogeschool voor journalistiek en buiten dat, heb ik een passie voor foto’s maken. Er gaat geen vakantie voor bij waar ik met mijn polaroid en met mijn camera honderden foto’s maak.

 Sanne van den Boomen


*Hoeveel landen ben je al geweest?

Door de jaren heen heb ik verschillende landen bezocht, ik denk negen in totaal. Dit is vooral in Europa geweest en ik ben een keer naar Egypte toe geweest. Ondanks dat ik nog niet echt verder dan Europa ben gereisd, heb ik al een aantal prachtige plekken bezocht en ik wil er zeker nog meer bezoeken. Eens zien of er nog meer pareltjes te ontdekken zijn, ook buiten Europa.


*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom? 

Mijn favorieten bestemming is zonder twijfel Santorini. De witte huisjes, de blauwe daken en iedere avond de zonsondergang. Het is stuk voor stuk adembenemend en ontzettend romantisch! Wat is jouw favoriete bestemming?: Santorini

Ieder uitzicht op het eiland is net een klein schilderijtje wat rust uitstraalt. Het is zo mooi dat er eigenlijk geen juiste woorden voor zijn.

Santorini

Santorini Sunset


*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Ik denk dat mijn tweede favoriete bestemming Parijs is. Het is zo’n grote en levendige stad, er is altijd wel iets te beleven. Ik houd zelf erg van winkelen, dan zit je zeker goed in Parijs.

Parijs

Kunst vind ik ook erg interessant, en met zo’n mooi en groot museum als het Louvre kan ik mijn hartje helemaal ophalen. Sanne in Parijs


*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom? 

Mijn mooiste foto is toch wel een foto die ik in de haven van Amoudi heb gemaakt op Santorini. Het is een kleine haven met een paar eettentjes en wat vissersbootjes. De foto laat de vangst van de dag zien die nog hangt te drogen.

Santorini: haven van Amoudi


*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom? 

Dat vind ik lastig te zeggen. Iedere plek heeft zijn schoonheden en zijn minder mooie kanten. Ik kan overal genieten en mooie of leuke dingen ontdekken.

 Rome

Maar als ik dan toch moet kiezen denk ik dat ik het meeste baal van al het afval dat in Rome door de stad heen zwerft. Het is zonde van zo’n prachtige stad met zo veel cultuur en geschiedenis.  Rome


*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Thailand staat erg hoog op mijn verlanglijstje. De natuur, maar ook de steden daar lijken me zo indrukwekkend! Maar naar Santorini zou ik ook zeker nog een keer terug gaan om nog eens te genieten van al het moois daar.

Sanne in Santorini

Ik hoop dat jullie mijn stukje leuk vonden om te lezen! Op mijn Instagram plaats ik regelmatig mijn vakantiekiekjes voor als jullie dat leuk vinden om te zien! ☻

Liefs, Sanne


Wil je ook net als Sanne mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies. 

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?