Creatieve Linkparty favorieten van Juni – Verzameling

Creatieve Linkparty favorieten van Juni was moeilijk om 3 favorieten te kiezen. Mijn collega bloggers hebben mij het echt moeilijk gemaakt, maar zoals altijd moet je keuzes maken en dat is ook gebeurd. Ik wil heel duidelijk zijn dat ook andere projecten tot mijn favorieten behoorden.

Eigenlijk heb ik gekozen op techniek en simpele projecten. Nogmaals wil ik een keer benadrukken, hoe leuk en creatief dit team is. Super blij dat ik erbij mag horen. Thanks allemaal!!!

Wij hebben 3 superleuke projecten met Verf die je ook heel makkelijk zelf kunt maken. Elk project met Verf  is op ieder artikel heel goed uitgelegd om zelf aan de slag te gaan. Wij vonden alle projecten echt inspirerend. Super!!!

Het thema van Juni is Verf en daar kunnen de deelnemers hun creaties delen door de blauwe knop te gebruiken. Zoals je al gezien hebt, doe ik dit niet alleen. Wij zijn een team van 6 enthousiaste bloggers die elke dag bezig met creativiteit. Natasha van Mamaduizendepoten, Emmy van Webkonijn, Lindi van linspiration,  Melanie van Meldiy, en wij ElsaRblog.

Creatieve Linkparty favorieten van Juni – Verzameling

Ik en Inge kiezen ons favoriete top 3 en mijn collega bloggers, kiezen ook hun favorieten. Dus ben je niet bij onze favorieten, misschien ben je wel bij de favorieten van mijn andere collega’s. Snel kijken zou ik zeggen.

Wat leuk is; als je gekozen bent in onze favoriete Verf  Creatieve Linkparty top 3 krijg je een link naar je blog, dat is meteen goed voor de linkbuilding. Op die manier krijg je automatisch meer bezoekers en dat betekent meer bekendheid. Ook op onze Social media delen we het artikel.

Maar nu naar de volgende uitdaging. Voor de maand Juli is het thema Water. Op elke eerste zaterdag van de maand kun je projecten delen met ons door op de blauwe knop te drukken en te delen. Ik maak ook een project voor je. Oudere projecten kun ook gedeeld worden, als het maar bij het thema blijft. Dus houdt onze post in de gaten voor zaterdag 3 Juli, dan kun je meteen je projecten delen. Maximaal 10.


Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van Juni

Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van Juni

Sta je in mijn top 3? Dan heb je de titel ‘Favoriet’ verdient en ontvang je een badge. Deze mag je bij jouw creatie plaatsen. Het is zeker niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo kan iedereen zien dat jij hebt meegedaan aan onze linkparty en dat jouw creatie benoemt is tot favoriet. Superleuk!


Webkonijn: Blazen verf ideetjes

Webkonijn: Blazen verf ideetjes

Deze techniek om verf te blazen met een rietje, is geniaal! Ik vind het zo leuk dat ik zelf aan de slag wil gaan. Wil je weten hoe Emmy dit gedaan heeft?! Klik op de link boven de foto.


Howling-liz: Old plant pots looking like new

Howling-liz: Old plant pots looking like new

Hoe leuk om in een oude pot nieuw leven brengen. Gaaf of niet? Kijk hoe simpel het is om te doen. Met een kwast en verf kun je wonderen doen. En daar is deze post een voorbeeld van.


Mamaduizendpoot: Zelf krasfolie maken

Mamaduizendpoot: Zelf krasfolie maken

Ja ja, met deze Diy ga ik zeker aan de slag. Ik wilde altijd krasfolie zelf maken en er is nu geen excuus meer voor om dat niet te doen, omdat Natasha heel goed uitlegt hoe ik aan de slag kan. Super!


Dit waren onze favorieten van de maand Juni. Volgende maand kiezen we weer onze favorieten. Alvast bedankt voor het delen van jullie project op onze Creatieve Linkparty. Succes en hopelijk tot het volgende thema.  Dat is Water.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

 1. 27 juni 2021 / 5:06 pm

  Dank jullie wel voor het delen van mijn geschilderde plantenpotten! Superleuk! Fijne zondag nog en tot de volgende party!

  Liz

  • Elsa
   Auteur
   28 juni 2021 / 6:57 pm

   Graag gedaan en tot zaterdag ☻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?