Schoolbordverf ideeën en tips

Schoolbordverf is een decoverf waar je heel veel leuke dingen mee kan doen. Deze verf is zowel voor binnen als voor buiten toepasbaar. Een van de meest bekende eigenschappen van schoolverf is, dat je er met  krijt op kan tekenen.

Schoolbordverf ideeën en tips

Schoolbordverf ideeën en tips

In dit artikel vind je ideeën en tips om deze verf te gebruiken. Deze decoverf heeft zowel een industriële als tijdloos effect. Je kunt het op zoveel manieren gebruiken, denk bv: een groot schoolbord in de keuken met een leuke quote of schoolbordverf over magneetverf aanbrengen voor een magnetisch effect om notities te plakken. Bij Action of Gamma heb je redelijk goedkope schoolbordverf, zelfs met kleur, zoals de schoolbordverf groen. Supermooi!

Veel mensen vragen ook af wat is het verschil tussen krijtverf en schoolbordverf?

Schoolbordverf is heel anders als krijtverf omdat schoolbordverf een matte verf met een harde toplaag is. Krijtverf is op waterbasis en is ook mat en dekkend. Maar op krijtverf kun je niet krijten en op schoolverf wel.


Welkomstbord zelf maken:

Welkomstbord zelf maken:

Welkomstbord zelf maken: ElsaRblog

Dit Welkomstbord is een goed voorbeeld om deze schoolverf op een leuk manier te gebruiken. Wat je nodig hebt is canvas en schoolverf. Handige en goedkope manier om een welkomstbord te maken voor een bruiloft of andere gelegenheden. Weet je al waar je ze wil gebruiken?


Zo breng je schoolbordverf aan op hout:

Zo breng je schoolbordverf aan op hout:

Zo breng je schoolbordverf aan op hout: gogracy

Grace laat je op haar blog, ” Gogracy ” zien hoe je makkelijk schoolbordverf op hout kunt aanbrengen. Je hebt niet veel nodig, maar het is wel belangrijk om te weten, hoe ga je deze techniek aanpakken.


Krijtbord pompoen

Krijtbord pompoen

Krijtbord pompoen

Rowan van Sillysis vinden het altijd leuk om met pompoen te knutselen. Deze keer heeft ze een krijtbord pompoen gemaakt. Superleuk als decoratie en ook heel makkelijk om te doen. Ik vind het supergaaf! En jij?


Maak een waslijn en krijtbord in één

Maak een waslijn en krijtbord in één

Maak een waslijn en krijtbord in één

Deze waslijn en krijtbord in één, vind ik een inspirerend artikel (BijHeleen) doe het zelf idee voor je interieur. Een super idee voor in de tuin. Ga je ook zo’n waslijn maken?


Pimp je verpakking melk in een vaas

Deze budget D.I.Y is supermakkelijk en handig. Zijn lege verpakkingen van melk, die je beschildert met krijtverf en omtovert naar een vaasje of opbergbakje. De hele uitleg vind je door boven op de link te klikken. Succes!


Houten speelgoedkist pimpen krijtbord

Houten speelgoedkist pimpen krijtbord

Houten speelgoedkist pimpen krijtbord

Jerry, de partner van Jasmina van de blog ” sparklesinside ” heeft deze mooie houten kist opgepimpt tot een speelgoedkist. Door te schilderen met witte verf en schoolbord verf heeft deze houten kist een nieuw leven gekregen. Heel leuk!


 

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?