Diy Theelichthouder met klei voor kerst

Diy Theelichthouder met klei voor kerst

Diy Theelichthouder met klei

Diy Theelichthouder met klei voor kerst is een recycling project. Deze zelfgemaakte theelichthouder is van glazen potjes gemaakt en versiert met sterren, gemaakt van klei. De maand december is de laatste maand van #creatieveLinkparty en het thema is klei. Een van mijn favoriete thema’s. Klei is voor mij net als Lego. Van lego kan je alles maken en klei ook.

Diy Theelichthouder met klei voor kerst

Helaas is het voor mij de laatste keer dat ik mee doe met Creatieve Link Party. Ik zal mijn collega bloggers nog steeds volgen en artikelen delen als er meer Link Parties zijn, maar voorlopig doe ik niet meer mee. Ik vond het heel leuk en ben ik heel blij  dat ik mee gedaan heb.

Diy Theelichthouder met klei voor kerst

Lijkt het je ook heel leuk? Je kunt meedoen!

Hier onder is een blauwe knop waar je op kunt klikken en je creatie delen. Maar dat is niet alles! Afgelopen week, heb ik je laten weten welk project van Karton mijn favoriet was. Het was heel leuk om alle creativiteit te zien en te ontdekken, maar vooral heel moeilijk om te kiezen. Deze maand is Klei het thema om iets leuks mee te doen.

@elsarblog

Diy theelichthouder met klei voor kerst🌲is een recycling project. 🌲uitleg op ElsaRblog #diyproject #klei #christmas #kerstmis #recycle #theelichtjes #easy

♬ All I Want For Christmas Is You – Alles Kids & Kerstliedjes & Kerstliedjes Alles Kids


Wat je nodig hebt:

Klei (ik heb Artista boetseerklei)

Glazen potjes (van groenten, tomatensaus enz.)

Sterren vormpjes

Seconden lijm

Verf (Wit) Optioneel

Acrylrol

Vel bakpapier

Kwast (optioneel)


Aan de slag:

Begin met een stuk klei plat te maken met een acrylrol of ander voorwerp waar je de klei mee kunt uitrollen.

Vervolgens steek je in de klei een ster vormpje.

Voorzichtig maak je de ster klei los van het vormpje.

Voorzichtig maak je de ster klei los van het vormpje.

Maak zoveel klei sterren als je nodig hebt om je glazen potje te versieren.

Met een paar druppeltjes seconden lijm op elke klei ster kun je de ster op het glazen potje plakken.

Nu kun je op de rand een witte lijn schilderen.

De rand is ook leuk om te versieren met een stukje touw of lint.

Laat drogen en je Diy Theelichthouder met klei voor kerst is klaar.

Laat drogen en je Diy Theelichthouder met klei voor kerst is klaar.


Klei thema: Voor meer inspiratie kun je een kijkje nemen bij de andere dames, echt de moeite waard:

Mama duizendpoot: Een kerstboom van klei

Webkonijn: Kikker klei

MelDiy:

Linspiration:


Wat je moet doen, is eigenlijk heel makkelijk. Volg (liken) een van ons of allemaal!  Op Instagram kun je de hashtag #CreatieveLinkparty gebruiken en zo zien we jouw werk en kunnen we jouw creatie delen. Ook op facebook kun je een van onze blogs vermelden.

Op ons bord Pinterest  bewaren we alle creaties die wij zelf maken en alle inzendingen die wij krijgen. Echt supergaaf op Creatieve Linkparty.

 

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

6 Reacties

 1. 4 december 2021 / 9:08 pm

  Wat leuk gemaakt😃 Het was super leuk om de Creatieve Linkparty samen te doen. Hoe ik volgend jaar verder wil weet ik nog niet precies. Ik heb wel een paar ideetjes, maar ik moet nog een keuze gaan maken. Mochten linkparty’s gaan komen, dan ben je altijd van harte welkom om mee te doen😊

  • Elsa
   Auteur
   4 december 2021 / 9:55 pm

   Dankjewel Natascha, dat vond ik ook ♥ Ik ben benieuwd, maar als ik je ken, denk ik dat het goed komt ☻
   Is goed doe ik!
   Dank je wel voor alles! Jij bent een kanjer!

 2. 5 december 2021 / 10:44 am

  Oh super leuk al die creatieve uitspattingen die ik hier voor bij zie komen. Krijg zin om ook mee te doen haha.

  • Elsa
   Auteur
   5 december 2021 / 11:37 am

   Hoi Deborah, wat is dat leuk om te horen ♥ Gewoon mee doen ☻

 3. 10 december 2021 / 2:30 pm

  Hulle lyk pragtig, Elsa en ek’s mal oor hoe die kerslig deur die sterritjies skuin.

  • Elsa
   Auteur
   10 december 2021 / 7:17 pm

   Dankie. Ja jy is reg. Met die sterre maak die nag ’n baie mooi effek met die lig.
   Lekker naweek ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?