ElsaRblog bij KreaDoe 2018 – Persoonlijk

Zondag 4 november zijn wij naar het event KreaDoe 2018 bij de jaarbeurs in Utrecht geweest. Wij wisten van te voren niet zo goed wat we ervan moesten verwachten maar het was zeker boven onze verwachtingen. Meer dan dat. En daarom willen wij deze dag graag met je delen. Gewoon een kleine impressie hoe wij de dag beleefd hebben.

Vanaf Eindhoven zijn wij vertrokken met de trein naar Utrecht. Dat ging nog niet zo makkelijk want er waren werkzaamheden waardoor er verschillende treinen niet reden of vertragingen hadden. Ook wij hadden vertraging waardoor wij wat later in Utrecht aan kwamen. Maar dat mocht de pret niet drukken onderweg hebben we nog vier leuke zussen ontmoet waar we gezellig mee geklets hadden. Dus al met al was het een geslaagde treinreis.

Aangekomen op Centraal Utrecht was het ongeveer een kwartiertje lopen naar de jaarbeurs. Dus echt ideaal om met de trein naar Utrecht te gaan, geen gedoe met parkeren echt heel fijn. En nu kon onze creatieve dag beginnen. Bij binnenkomst van de KreaDoe hebben we eerst een hapje en een drankje genuttigd. We hadden namelijk honger gekregen van de reis. Nu onze buikjes gevuld waren konden we beginnen aan het avontuur,hihi.

ElsaRblog bij KreaDoe 2018 - Persoonlijk


Wij zijn begonnen in hal 9 er waren drie hallen. We liepen de eerste gang in en wisten echt niet waar we moesten kijken en dat was pas het beging. Zoveel leuke ideeën en inspiratie. We keken elkaar aan en zeiden het is nu al een top dag deze kan niet meer stuk. Meer dan 300 exposanten die 5 dagen lang voor je klaar staan echt super. Allemaal even vriendelijk en behulpzaam.

ElsaRblog bij KreaDoe 2018 - Persoonlijk

We hebben stands gezien van haken en breien, zelfmaakmode,stempels, papier en kaarten, scrapbooking, bloemschikken, keramiek en mozaïek, sieraden, huis en interieur decoratie, tekenen en schilderen, vilt, hobby materialen en gereedschappen eigenlijk te veel om op te noemen. En natuurlijk spreek het één je meer aan dan het ander. Dus echt voor ieder wat wils.

ElsaRblog bij KreaDoe 2018 - Persoonlijk

Zo waren er ook leuke workshops waar je aan deel kon nemen. Je kon je er van te voren voor in laten schrijven maar als er ter plaatse nog een plekje vrij was dan kon je gewoon aanschuiven en jou eigen creatie maken. Zo kon je een wandhanger met textielverf maken, of je eigen wens hart met tekst decoreren.

wandhanger met textielverf maken, ElsaRblog bij KreaDoe 2018

Ook kon je design borduren op haakwerk. Borduurtechnieken in combinatie met haken. Zo leer je mooie structuren haken en decoreren met stijlvolle borduursels in Scandinavisch design. Deze technieken kun je ook zelfs toepassen op kleding en woonaccessoires.

KreaDoe, stijlvolle borduursels in Scandinavisch design

Inge bij KreaDoe

Deze kerstbomen vond ik zelf heel leuk. Je eigen kerstboom decoreren met boetseer klei en lichtjes. Heb er achteraf een beetje spijt van dat we niet hebben deel genomen aan deze workshop. Maar van de andere kant dan waren we tijd te kort gekomen om alles te zien. Als we volgend jaar weer gaan dan willen we zeker een aantal workshops volgen.

Je eigen kerstboom decoreren met boetseer klei

Met vilt werken is ook helemaal in. En als je ziet wat je er allemaal van kan maken is gewoon te gek. Zoals hieronder op de foto.

Met vilt werken is ook helemaal in

Maar zo waren er nog meer workshops die je kon volgen, zoals koekjes decoreren, glas etsen met zelfklevende sjablonen, Je eigen tas decoreren met verf en servetten, sinterklaaskrans maken, beeldhouwen, je eigen knuffel maken, chocolade bonbons maken, kaart maken met leuke stempeltechnieken, je eigen armband maken, workshop taart maken zoveel om op te noemen. Het was echt leuk om iedereen creatief bezig te zien.

ElsaRblog bij KreaDoe 2018 - Persoonlijk

KreaDoe 2022:

De volgende KreaDoe vindt plaats van 26 oktober t/m 30 oktober 2022, in de Jaarbeurs in Utrecht.

Wij raden het iedereen aan die maar een beetje creatief is of er gewoon een dagje erop uit wilt. Wij hebben de afgelopen jaren heel veel inspiratie opgedaan en leuke creatieve spullen gekocht waar we mee aan de slag gaan. Je zult het hier zeker voorbij zien komen. Wij hebben deze top dag afgesloten met een etentje zo was deze dag helemaal compleet.

 


Deze ‘krea’ sets raad ik aan:

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?