Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Saskia Deel 63

Deze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? is alweer aangekomen bij Deel 63. Wij zijn super trots dat het nog steeds een succes is. En het gaat maar door, echt gaaf!!! Ook vandaag weer hebben we de leuke Saskia die voor ons de vragenlijst heeft ingevuld. Dankjewel Saskia dat jij jou Favoriete vakantie’s en foto’s met ons wilde delen. Saskia heeft een blog iliveformydreams.
Daar blogt ze over van alles en nog wat, zeker een keertje gaan bezoeken. Hieronder stelt Saskia zichzelf ook even voor leuk om te lezen wat haar zoal bezig houdt. En natuurlijk kun je ook lezen in hoeveel landen ze al is geweest en waar ze graag nog een keer naar toe zou willen gaan.
Veel leesplezier en tot de volgende van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?

Tip: Volg Saskia op haar Facebook  en Instagram 

Wil je ook net als Saskia mee doen aan deze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Saskia Deel 63

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Saskia Deel 63


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Hallo iedereen! Ik ben Saskia, uit de jaren ’80 en woon in een klein dorpje. Ik ben getrouwd en sinds Juli 2019 mama geworden van ons zoontje Noa. Ik blog al ruim 10 jaar op mijn fijne lifestyle blog iliveformydreams.com . Verder hou ik ontzettend van lezen (voornamelijk thrillers), crime series kijken, wandelen, skaten, afspreken met vriendinnen en gezellige dingen doen met mijn gezinnetje. Waar ik ook van hou? Londen! Daar heb ik echt mijn hart verloren.

Saskia van iliveformydream

Saskia van iliveformydream

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Het valt reuze mee in hoeveel landen ik ben geweest, voornamelijk gaan wij vaak in Nederland op vakantie. Verder ben ik in Engeland, Oostenrijk, België, Frankrijk en Duitsland geweest. De meest recente buitenlandse reis was Oostenrijk samen met mijn schoonfamilie.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Zoals ik al eerder aangaf heb ik mijn hart verloren in Londen. Londen leek me altijd al een super fijne stad, voordat ik er was geweest. Inmiddels ben ik er in 2011 en 2016 geweest. Ik hou van de sfeer die er hangt, de parken (vooral Hyde Park met de super leuke eekhoorntjes) en de mooie bezienswaardigheden. Ik hoop dat de volgende buitenlandse bestemming weer Londen zal zijn. Lijkt me super leuk als Noa wat ouder is om er als gezinnetje heen te gaan en te genieten.

Zoals ik al eerder aangaf heb ik mijn hart verloren in Londen

Zoals ik al eerder aangaf heb ik mijn hart verloren in Londen

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Ik heb eigenlijk verder geen buitenlandse bestemming die favoriet is. Wel hou ik ontzettend van de Centerparcs parken en wil ik sowieso eens naar die in het buitenland. De enige buitenlandse Centerparcs waar we zijn geweest is in België, een prachtig park. Ik kijk er dan ook erg naar uit om in Juni 2020 voor de eerste keer als gezinnetje hierheen te gaan, aangezien we er zelf al sinds bijna 13 jaar (duur van onze relatie) komen. We hebben al heel wat parken gezien en het lijkt me daarom erg leuk om wat nieuwe parken uit te proberen in Duitsland en Frankrijk, maar dat is iets voor in de toekomst.

De enige buitenlandse Centerparcs waar we zijn geweest is in België, een prachtig park

De enige buitenlandse Centerparcs waar we zijn geweest is in België, een prachtig park

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Dat zijn er 2. 2 uit Londen uiteraard. Het gaat om de foto van de Big Ben bij een brug. Deze foto zag ik jaren geleden op Pinterest en wilde ik dolgraag maken. Samen met manlief toen gaan zoeken naar deze plek en gevonden. Ik heb er vele mooie foto’s gemaakt, ook samen en ben daar nog steeds erg blij mee. Deze onderstaande foto hangt daarom ook mega groot in onze woonkamer.

Foto van de Big Ben bij een brug

Foto van de Big Ben bij een brug

Tevens kan een foto van een eekhoorntje niet ontbreken. Zowel in Centerparcs als in Londen heb ik uit mijn handen eekhoorntjes gevoerd. Ik geniet nog steeds van alle foto’s en filmpjes die ik daarvan heb, aangezien het mijn lievelingsdieren zijn. De onderstaande foto is me zeker dierbaar. In het zonnetje; in Hyde park eekhoorntjes voeren uit mijn handen.

In het zonnetje; in Hyde park eekhoorntjes voeren uit mijn handen.

In het zonnetje; in Hyde park eekhoorntjes voeren uit mijn handen.

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

In 2016 gingen wij richting Oostenrijk met mijn schoonfamilie. Een land, waar ik voor het laatst was toen ik 2 was. Het was een prachtige vakantie om een keer mee te maken, maar niet echt mijn ding. Hoewel ik wel super heb genoten van de omgeving had ik juist wat meer dingen willen ondernemen/zien en ik had heel erg veel last van het hoogteverschil (pijnlijke oren en veel hoofdpijnen) Dat maakte ook dat de vakantie minder was.

Oostenrijk

Oostenrijk

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Dat zou Ierland zijn. Lijkt me een prachtig land waar ik ook meteen een gevoel bij heb, zonder er te zijn geweest. Ook het Scandinavische gebied lijkt me prachtig om te ontdekken. Echter zijn dit verre toekomst dromen, aangezien we willen dat Noa wat ouder is als we in het buitenland op vakantie gaan.

Saskia

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?