Paasdecoratie met mos en violen – Diy

Tijd voor een mooie maar makkelijke Diy. Is een Paasdecoratie met mos en violen. Deze Paasdecoratie met mos en violen is gemaakt van een halve piepschuim ei, krammen, mos en violen.

De Lente is begonnen en Pasen is ook bijna. De dagen zie je al veel verschillen. Nu gaan we werken en is het al daglicht en komen we thuis is het nog steeds licht. Dat vinden we fijn. Het mooie weer komt eraan. Daar krijgen we  goeie zin van. Jullie ook? We houden heel erg van dit seizoen door de mooie bloemen die wij zien bloeien langs de weg met zijn mooie kleuren. Van alle bloemen vinden we de violen één van de mooiste en makkelijkste om te onderhouden.

Paasdecoratie met mos en violen

Wil je voor Pasen een mooi en sfeervol decoratie voor thuis dan is deze Diy de oplossing. Met deze Diy breng je de Lente en de Paas sfeer in huis zonder er veel moeite voor te doen. Is heel mooi als je deze Paasdecoratie voor heel het huis op verschillende plekken neerzet, zoals: woonkamer, hal en keuken.
Deze Paasdecoratie met mos en violen is ook heel mooi met andere bloemen zoals: voorjaar bolletjes, Narcissen en Hyacint. Ook is het een idee om chocolade eieren er bij te doen om het een beetje te versieren, maar dat is optioneel natuurlijk.

Paasdecoratie


Wat je nodig hebt:

√ halve piepschuim ei

√ krammen

√ violen

√ verse mos


Aan de slag:

→ Begin met het mos te sproeien met water.

→ Pak een halve piepschuim ei en bedek  met verse mos aan de buitenkant en tot de helft van de binnenkant en maak het mos vast met krammen.

Paasdecoratie.

Paasdecoratie.

→ De violen doe je in het midden van de halve piepschuim ei ( zonder het plastic potje).

Paasdecoratie met mos en violen

En klaar!!! Makkelijk toch?

Nu kun je deze ei met mos en violen versieren met paaseitjes.

Let op: elke dag een beetje water geven.

Paasdecoratie met mos en violen

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

2 Reacties

  • Elsa
   Auteur
   12 maart 2020 / 8:13 pm

   I’m very happy to have liked our decoration ☻♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?