Theelichthouder decoratie met koffiebonen – Diy

Deze theelichthouder decoratie met koffiebonen is de diy van vandaag. Super makkelijk zoals je ziet maar wel heel leuk! Sommige dingen hoeven echt niet te moeilijk te zijn om super leuk te zijn. En daar is deze diy een goed voorbeeld van. Theelichtjes zijn altijd leuk vooral in de donkere dagen, maar in de zomer is het ook heel leuk en daarnaast theelichtjes brengen sowieso sfeer in je huis.
Wat maakt deze diy met theelichthouder net iets anders, dat zijn de koffiebonen. Koffiebonen geven niet alleen een lekker geurtje maar is ook heel mooi als decoratie.

Het is een leuk cadeau om te geven aan iemand die van koffie houdt, voor juffrouw, meester of voor Moederdag voor in de keuken neer te zetten.

Theelichthouder decoratie met koffiebonen - Diy

Ik heb schattige cupcake bakjes van porselein gebruikt, maar je kunt ook gewoon schaaltjes of een grotere schaal gebruiken met meerdere theelichtjes erin. Super leuk, vind je niet. Ik heb deze cupcake bakjes met theelichtjes en koffiebonen op mijn salontafel neergezet bij andere leuke accessoires.
Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door @elsarblog te gebruiken op ons social media, dat zouden we echt superleuk vinden. Succes!

Theelichthouder decoratie met koffiebonen - Diy

Theelichthouder decoratie met koffiebonen – Diy


Wat je nodig hebt:

*2 Cupcake Bakjes 

*2 theelichtjes

*koffiebonen


Aan de slag:

→Maak de cupcake bakjes of andere bakjes schoon.

→De cupcake bakjes vol maken met koffiebonen.

→Nu leg je in elk cupcake bakje een theelichtje of een kaarsje en druk je het een beetje aan, totdat je het metaal van het theelichtje niet meer ziet.

Deze theelichthouder decoratie met koffiebonen is de diy van vandaag.

En het is klaar om op de tafel te zetten om te decoreren en lekker te ruiken.

Theelichthouder decoratie met koffiebonen

Pin:Theelichthouder decoratie met koffiebonen

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?