Groen dak zelf aanleggen

Groen dak zelf aanleggen

Wilt u een groen dak aanschaffen en deze zelf aanleggen? Dat kan! Bij NatureGreen kunnen we u gedurende het hele proces, van uitkiezen tot aanleg, begeleiden en adviseren. Wij zijn namelijk dé groendakspecialist van Nederland en hebben daardoor veel kennis in huis waarmee wij onze klanten kunnen helpen. Gelukkig is een groen dak aanleggen erg gemakkelijk en zo gebeurd!

 

Zelf aanleggen: hoe moet dat?

Hoe het groen dak moet worden aangelegd hangt af van het soort groendaksysteem. Bij NatureGreen verkopen we twee verschillende groendaksystemen, namelijk sedumcassettes en sedummatten. De cassettes, soms ook wel sedumtrays genoemd, zijn een soort kant-en-klaar pakket. Hier heeft u bijna geen omkijken naar maar kunt u zo op het dak schuiven! De sedummatten daarentegen bestaan uit verschillende opbouwlagen die u zelf nog moet plaatsen. Gelukkig is dit erg makkelijk, zeker wanneer u gebruik maakt van onze handige instructievideo’s.

 

Aan laten leggen

Voelt u zich toch niet prettig bij het idee zelf het dak op te moeten? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om er voor te kiezen het dak aan te laten leggen. In dat geval komt er een expert bij u langs die voor u het dak op gaat en binnen een dag het groen dak heeft gelegd. Wanneer u het spannend vindt om het zelf te doen, of simpelweg niet genoeg heeft, kan een expert een uitkomst zijn. Er komen hier wel wat extra kosten bij kijken. Twijfelt u? Neem dan eerst eens contact op met de klantenservice van NatureGreen. Wij adviseren u graag!

 

Groen dak zelf aanleggen bij NatureGreen

Wat voor type dak of aanleg u ook kiest, wanneer u een groen dak zelf wil aanleggen en deze aanschaft bij NatureGreen bent u verzekerd van een dak van kwaliteit! Wij halen onze sedum namelijk altijd vers van het land en bezorgen deze met onze eigen bezorgservice. Daardoor zijn wij niet afhankelijk van externe partijen en kunnen wij onze klanten verzekeren van de beste service. Dat is niet alleen fijn voor u, maar ook voor ons, omdat wij zo zeker weten dat u tevreden bent. We hopen uw bestelling gauw terug te zien bij NatureGreen!

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?