Tips om de juiste hoekbank te kiezen

Tips om de juiste hoekbank te kiezen is waar het over gaat in dit artikel. Ik ben al een tijd bezig om de juiste hoekbank te kiezen en daarom heb ik een paar tips voor je. Zijn heel makkelijk, maar heel belangrijk om aan te denken. Wil je een nieuw bankstel kopen en kom je er niet uit? Dan zijn mijn tips wel handig om je te kunnen helpen. Succes!

Tips om de juiste hoekbank te kiezen

Tips om de juiste hoekbank te kiezen


1- Om te beginnen is het heel belangrijk om te kijken of je ruimte hebt voor een hoekbank.

 • Een hoekbank is een groot meubel in huis. Heb je een kleine woonkamer en wil je toch een hoekbank dan moet je een bank kiezen met een strakke vorm en smalle pootjes. Het moet niet te kolossaal zijn, anders is het niet mooi. Dan lijkt je woonkamer meteen heel vol. Maar heb je een grote woonkamer, dan zal ik kiezen voor een bankstel met zachte rondingen.
 • De woontrend van 2022 heeft vriendelijke meubels met zachte rondingen. Materiaal combinaties en texturen zijn de belangrijkste elementen voor volgend jaar.
Bepurehome Rodeo Hoekbank

Bepurehome Rodeo Hoekbank


2- Welke stijl heb je in huis.

 • Dat is heel belangrijk om te kunnen bepalen wat voor hoekbank je moet zoeken. Tegenwoordig is er zo veel keuze dat het bijna niet kan missen om iets moois te vinden dat bij jouw past. Mijn stijl is een stijlenmix van landelijk, Scandinavisch en urban jungle. Daarom ben ik verliefd geworden op deze hoekbank. Het is een mooie bruine leren bank met een natuurlijke, geleefde uitstraling. Door de zwarte metalen pootjes heeft het een mooie en stoere uitstraling. Ook heel mooi bij industrieel look.
 • De kleuren van een bank is ook heel bepalend in je interieur.

 • Stel je voor dat jij van een moderne en strakke vorm houd, dan is een hoekbank met witte of zwarte kleuren een perfect keuze. Houd je van een luxe en comfortabele uitstraling. Kies dan voor een velourse hoekbank met chocoladebruine of diep rode kleuren. Dat is meteen een eyecatcher in het huis.
Bepurehome Rodeo Zitbank

Bepurehome Rodeo Zitbank


3- Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om een bankstel eerst uit te proberen voor je het gaat kopen.

  • Ga naar de winkel en neem je tijd. Ga rustig zitten en voel welke bank comfortabel zit. Bij twijfel kun je thuis nog goed nadenken en vervolgens als je een keuze hebt gemaakt kun je makkelijk online bestellen.
  • Goed nadenken waar je de bank wil neerzetten.

  • Wil je zitten om rustig televisie te kijken? Wil je lekker liggen? Gebruik je niet het niet veel?
  • Die dingen moet je  jezelf afvragen en antwoord op kunnen geven. Op die manier wordt het steeds makkelijker om de juiste bank te kunnen kopen.

En, weet je al welk bankstel bij jou past?!


Tips om de juiste hoekbank te kiezen

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?