Heerlijke Huisparfums die de sfeer bepalen in je huis – Review

Heerlijke Huisparfums: We weten allemaal dat interieur en accessoires in je huis de sfeer bepalen. Vandaag wil ik jullie graag meenemen in de wereld van huisparfums. Die net zo belangrijk zijn voor het bepalen van de sfeer in jou huis. Want wie houdt nu niet van een lekker geurtje in huis.

Thuis heb ik altijd wel iets van een geurkaarsje aan. Wil je graag continue een lekkere geur in huis dan kun je beter kiezen voor een geur diffuser.

Nu mogen wij speciaal voor onze lezers 15% korting geven op alle producten bij Huisparfums.nl. De kortingscode is: ELSAR15. Neem snel een kijkje en wie weet zit er iets voor jou tussen of om als cadeau te geven. Ze zijn in verschillende geuren, maten en designs te verkrijgen.

Heerlijke Huisparfums

Heerlijke Huisparfums

De website Huisparfums.nl zijn hier gespecialiseerd in. De producten die zij aanbieden worden geselecteerd op een verantwoord proces. Ze zijn vrij van schadelijke stoffen en dierproefvrij. De meeste merken worden zelfs met handmatige productie gemaakt. Dus echte liefde en passie voor het product. Wat ook heel prettig is bij elk product  is een lange beschrijving bijgevoegd met de eigenschappen hiervan. Achter elke huisparfum zit een verhaal achter.


De huisparfums worden geselecteerd op milieuvriendelijkheid, dierproefvrij en zonder schadelijke stoffen wat natuurlijk heel belangrijk is. Dus minder kans op hoofdpijn.

Hun assortiment bestaat uit: Geurkaarsen, Geur diffuser, Roomspray, Navullingen.
Ze hebben merken zoals: Max Benjamin, Culti, River Woods, Aqua de Soi, Esteban, Mr&Mrs Fragrance, Kartell Fragrance en Voluspa.

Voluspa: van huisparfums

Voluspa: foto huisparfums


Het merk Voluspa is nog niet zo bekend in Nederland, wordt hier nog vrijwel niet verkocht. Het merk wordt geproduceerd in de USA. De geur diffuser van Voluspa worden gestempeld met een zegel welke de milieuvriendelijkheid en duurzaamheid garandeert. De geuren worden samengesteld uit de beste ingrediënten waarbij passie voor plantkunde en etherische oliën essentieel zijn. De geurstokjes zijn gemaakt van een hoogwaardige rotan kwaliteit. De geurstokjes zijn zo vervaardigd dat de geur uit het totale geurstokje vloeit en niet alleen uit het topje van het geurstokje.

Een tip is om de geurstokjes iedere week even om te draaien zodat de geur weer tot leven komt. Ze zijn te verkrijgen in verschillende maten, kleuren, geurtypes en stijlen. Doordat de diffuser een luxe uitstraling heeft is het na gebruik zeer geschikt als vaas voor bloemen of ook leuk als decoratie.

Het merk Voluspa is nog niet zo bekend in Nederland: van huisparfums

Het merk Voluspa is nog niet zo bekend in Nederland: foto huisparfums


Wij hebben naar ons enthousiasme ook drie geur diffuser mogen ontvangen en wel van het merk Esteban. Estaban is een Frans merk. De geurtjes worden met heel veel liefde in Frankrijk in eigen beheer op een milieuvriendelijke manier gemaakt.


De geuren die wij hebben mogen ontvangen zijn:

Teck Tonka: Deze geur is een blend van vurige specerijen, warm hout en hete wax, nootmuskaat, kaneel, kruidnagel, sandelhout, patchouli, amber en tonka bonen.

Neroli: Dit is een verkoelende en stralende geur. Deze geur is samengesteld van bosbes, bergamot, néroki, witte geranium, jasmijn, patchouli en musk.

Cédre: Dit is een krachtige en majestueuze geur. Het bestaat uit grapefruit, nootmuskaat, cederhout, kruidnagel, patchouli, sandelhout, balsem en vanille.

Drie verschillende geuren maar de geur Teck Tonka springt er voor ons er wel echt boven uit.


Je kunt de geur diffuser overal in huis neerzetten waar je maar wilt. Ligt er natuurlijk aan waar je op dat moment een sfeer wilt  creëren. En sommige geuren kun je beter in een grotere ruimte neer zetten. In kleinere ruimtes kan de geur soms een beetje overheersen maar dat is natuurlijk ook ieder zijn smaak.

De geuren werken echt sfeer verhogend en het ziet er ook nog eens super leuk uit!!!.

Het merk Voluspa: foto huisparfums

Het merk Voluspa: foto huisparfums

*Deze blogpost is gesponsord

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

2 Reacties

  1. Ingrid Ferwerda-Jacobs
    17 februari 2018 / 11:29 am

    Esteban klinkt meer Spaans :D's Avonds branden hier ook vaak theelichtjes en een wierook-staafje (Amber of lavendel bijvoorbeeld). Deze huisparfums nog nooit geprobeerd. Ook leuk om kado te doen zoiets.

  2. Inge Minten
    17 februari 2018 / 8:36 pm

    Hoi Ingrid ja idd… altijd leuk om cadeau te krijgen of te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?