Van elke verkochte chocoladeletter gaat er 1 euro naar het goede doel – Review

Van elke verkochte chocoladeletter gaat er 1 euro naar het goede doel

Foto van chocoladevoorhetgoededoel :Van elke verkochte chocoladeletter gaat er 1 euro naar het goede doel

Daar word aan de deur geklopt hard geklopt zacht geklopt. Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn? Ja hoor daar komt hij dan bijna weer onze Goed Heilig Man. Vind dit zo,n leuke tijd, alleen jammer van al die discussies. Dat we ons toch om andere dingen druk maken. Bijvoorbeeld over hoeveel kinderen er wel niet ziek zijn.

Nu heeft Hellema in Almelo iets bedacht. Hellema is een chocolade fabriek waar ze ambachtelijke chocoladeletters, chocolade harten, een zak vol met heerlijke chocolaatjes, chocolade tabletten met tekst en paaseieren maken.
Al meer dan 10 jaar worden er tienduizenden ambachtelijke chocolade letters gemaakt.
Elke letter uit het alfabet wordt op maat gespoten in de chocolade fabriek. Dus je ontvangt altijd een uniek exemplaar.

Van elke chocoladeletter of andere vormen van chocolade gaat er 1 euro naar het goede doel. Sinds dit jaar kunnen de klanten zelf kiezen naar welk doel de euro’s gaan.


De ondersteunde doelen zijn:

Defence for children is een internationaal georiënteerde organisatie die op komt voor de rechten van het kind

Defence for children is een internationaal georiënteerde organisatie die op komt voor de rechten van het kind. Zij bevorderen kinderrechten in Nederland.


Het doel van Kika is om de genezingskans te vergroten

Het doel van Kika is om de genezingskans te vergroten. Er is veel kostbaar onderzoek nodig om de genezingskans van 95% te behalen. Voor deze speciale onderzoeken werft kika fondsen dat ervoor moet zorgen dat kinderen versneld kanker kunnen overwinnen.


 

Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting van kinderen waarbij een hersenstamtumor is geconstateerd

Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting van kinderen waarbij een hersenstamtumor is geconstateerd. Daarnaast willen ze dat de overlevingskansen van de getroffen kinderen worden vergroot.


 

Villa Joep is ontstaan toen erbij Joep een neuroblastoom tumor werd ontdekt

Villa Joep is ontstaan toen erbij Joep een neuroblastoom tumor werd ontdekt. Na het overlijden van Joep hebben de ouders beloofd om het gevecht tegen de ziekte voort te zetten. De stichting Villa Joep zal specifiek geld inzamelen voor onderzoek gericht tegen neuroblastoom kinder kanker.


 

Wij vinden dit zo,n mooi initiatief dat wij dit heel graag met jullie wilde delen. Hoe mooi is het om lekker te genieten van jou chocolade en tegelijk steun je een goed doel, super toch. Ideaal als cadeautje voor in de schoen of voor pakjesavond. Maar ook gewoon als verrassing want chocolade is altijd lekker toch!!!. Wij wensen iedereen een fijn Sinterklaasfeest.

Groetjes

*Deze blogpost is gesponsord

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?