De onmisbare bezienswaardigheden van Noord-Amerika

De onmisbare bezienswaardigheden van Noord-Amerika

Noord-Amerika is een continent dat absoluut op je bucketlist moet staan als je houdt van reizen. Het is een continent dat letterlijk barst van de diversiteit: van steden, naar natuur, naar woestijnen. Het is allemaal mogelijk in Noord-Amerika. Hou je van avontuurlijke reizen vol met natuurlijke schoonheid? Noord-Amerika. Heb je een passie voor geschiedenis en wil je graag meer weten over oude culturen? Noord-Amerika. Gewoon op zoek naar een geweldige vakantie met veel afwisseling? Noord-Amerika. Al overtuigd? Ga je die vakantie Canada online boeken? Lees dan even door om te achterhalen wat er absoluut niet mag ontbreken op jouw lijstje met activiteiten.

Grand Canyon National Park

Arizona in de Verenigde Staten is de perfecte plek om te beginnen. De Grand Canyon is een van de meest indrukwekkende wonderen van de wereld. Het is een ravijn dat is uitgesleten door de Colorado River over miljoenen jaren. Je kunt hier genieten van werkelijk adembenemende uitzichten en voor de echte wandelaars heb je geweldige routes die je echt moet doen. Je kunt de dieptes bewonderen, genieten van de zonsondergang of een helikoptervlucht maken voor de full experience. Hoe dan ook, de Grand Canyon is een must visit.

Yellow Stone National Park

Over nationale parken gesproken Yellow Stone in Wyoming is ook een bezoekje waard. Het is het allereerste nationale park ter wereld. En hier hoef je je beslist niet te vervelen. Ga de geisers en warmwaterbronnen bekijken. Of geniet van de prachtige landschappen. Als je geluk hebt, krijg je misschien ook nog wel de kans om wat wilde dieren te bewonderen zoals de bizons, elanden, wolven en grizzlyberen. Safety first uiteraard! Een vakantie Amerika met littleamerica.nl geeft je de kans om je reis helemaal te personaliseren zodat je niks hoeft te missen tijdens je droomreis.

Niagara Falls in Canada

Als je klaar bent in Amerika, kun je gelijk doorreizen naar Canada. Want Noord-Amerika is veel meer dan alleen Amerika, de naam is misschien een beetje misleidend. Niagara Falls ligt aan de grens tussen Canada en de VS. Deze watervallen zijn misschien wel de meest iconische watervallen ter wereld. De geluiden van het water en de nevel die van de waterval komen zorgen voor een geweldige ervaring die je nooit zal vergeten. Je kunt de watervallen bewonderen van uitkijkpunten of er met de boot langs gaan. Je kunt zelf ‘s nachts gaan kijken voor een verlichte versie van de watervallen. Vergeet niet je regenponcho mee te nemen, want dit wordt letterlijk spetterend. Dit is een kleine greep uit de geweldige ervaringen die je kunt hebben tijdens een reis naar Noord-Amerika. Boordevol avontuur en plezier!

 

Ook interessant:

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?