Zelf maken decoratie voor Halloween met papieren vleermuizen – Diy

Zelf maken decoratie voor Halloween met papieren vleermuizen: Dit weekend is het dan zover dan wordt hier in Nederland Halloween gevierd. Officieel is het dinsdag 31 oktober. Zoals de meesten van ons weten is het een overgewaaide griezel-feestdag vanuit de Verenigde Staten. Daar gaan de kinderen verkleed in een Halloween kostuum langs de deuren met pompoenen en lichtjes versierde huizen. Waar ze dan snoepjes krijgen.

Dit weekend word erbij ons dus ook Halloween gevierd. Er worden verschillende buurttochten georganiseerd of  griezel speurtochten en natuurlijk ook Halloween party’s waar je je helemaal kunt uit dossen. Je kunt het ook gezellig thuis vieren met familie en vrienden. Samen een griezelfilm kijken of samen verkleden en schminken of een griezelquiz spelen ook spannend.Halloween met papieren vleermuizen

Er zijn zoveel leuke dingen om samen te doen op deze Halloween dag/avond. Er hoort natuurlijk ook versiering bij, zonder versiering geen Halloween. Ik heb gekozen voor deze decoratie een kleerhanger met als versiering papieren vleermuizen.

Een vleermuis word meestal gezien als angstaanjagend maar deze zijn heel schattig en lief. Deze decoratie kun je voor het raam hangen of tegen de muur, maar ook aan de voordeur kan het heel goed.
Halloween met papieren vleermuizen


Wat je nodig hebt:

❍A4 Vleermuizen ElsaRblog
❍ijzeren kleerhanger
❍alles lijm of fotolijm
❍visdraad
❍schaar


Aan de slag:

Sla de A4 vleermuizen ElsaRblog op en print het vervolgens uit. knip ze uit en plak ze tegen elkaar. Met de schaar knip je de oogjes. Door de gaten van de ogen doe je het visdraad, en dan vastzetten aan de kleerhanger in verschillende lengtes.

Halloween met papieren vleermuizen

Hoe leuk en een beetje griezelig is het, dit mag niet ontbreken in je Halloween versieringen. Het is zo simpel en snel klaar. Wij wensen iedereen een fantastisch en griezelig Halloween weekend toe.

Halloween met papieren vleermuizen

 Lieve groetjes ElsaR en Inge?

Halloween met papieren vleermuizen


 

Halloween met papieren vleermuizen
A4 Vleermuizen ElsaRblog

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

4 Reacties

 1. Lianne @ makes, bakes and decor
  5 november 2017 / 2:57 pm

  These are great! I'm definitely going to decorate more for Halloween next year :)Lianne | Makes, Bakes and Decor

  • ElsaR Blog
   6 november 2017 / 7:06 pm

   Yes, the pumpkins with the bats were very beautiful. They look great on my living room table.☻

 2. 24 oktober 2019 / 12:54 pm

  What ‘spookalicious’ fun Elsa. I really appreciate you sharing at Create, Bake, Grow & Gather this week.

  • Elsa
   Auteur
   28 oktober 2019 / 9:46 pm

   Thank you very much, I love your comment ☻♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?