12 sleutelhangers om te kopen of om zelf te maken

12 sleutelhangers om te kopen of om zelf te maken; Vandaag hebben we een verzameling voor je gemaakt om sleutelhangers te kopen of om zelf te maken. Hoe gaaf is dat!!! En ik kan zeggen het is een hele leuke lijst geworden. Vindt je het leuk om te knutselen en je creativiteit te laten zien dan zitten er zeker een paar tussen. Maar ben je helemaal geen Crea Bea of heb je er geen zin in of geen tijd voor dan hebben we ook een paar leuke sleutelhangers voor jou.

Met een sleutelhanger vrolijk je niet alleen je sleutelbos op, maar ook jou tas. Je hebt heel veel varianten hierin, wij hebben deze verzameling gemaakt op onze smaak dus hopelijk zit er ook iets voor jou bij. Klik op de link en zo kun je het artikel of de site eens rustig bekijken.

12 sleutelhangers om te kopen of om zelf te maken


*

Elsarblog: sleutelhanger maken met een gehaakte rozet

yicke_nl: houd je sleutels vast

sleutelhanger; yicke_nl: houd je sleutels vast

Deze handgemaakte leren sleutelhanger vindt ik wel zo gaaf. Je hebt ze in verschillende kleuren en motieven. Je vind ze op instagram Yicke_nl. Hier vind je trouwens ook lederen handgemaakte tassen, armbanden en nog veel meer. Dus ik zou zeggen neem snel een kijkje.


*

Jufdominique: maak je eigen sleutelhanger

Blueleafs: houd je sleutels vast

sleutelhanger; Blueleafs: houd je sleutels vast

Hoe mooi is deze handgemaakte sleutelhanger. Wil je graag een zwangerschaps aankondiging doen of gewoon een cadeautje voor een lieve opa dan ben je bij BlueLeafs aan het goede adres. Wat je er maar op wilt zetten het kan allemaal in overleg. Neem snel een kijkje want er is nog zoveel meer te zien.


*

Elkeblogt: sleutelhanger knutselen voor vaderdag met krimpfolie

Elkeblogt: diy vaderdag sleutelhanger knutselen voor bovenbouw en middenbouw

Elkeblogt: diy vaderdag sleutelhanger knutselen voor bovenbouw en middenbouw

Deze zelfgemaakte sleutelhanger vindt ik een super idee. Het is origineel en ziet er heel leuk uit. En dat met een paar schroeven en bouten. Wil je graag weten hoe dat je het zelf kan maken Elke legt het jouw precies uit.


*

Gogracy: 3x knutselen voor moederdag

madahay_creations: handgemaakte letter

madahay_creations: handgemaakte letter

Hoe leuk is deze handgemaakte letter sleutelhanger. Je hebt ze in verschillende varianten. Ze zijn te koop op de instagram van MADAHAY_CREATIONS. Zeker de moeite waard om er eens een bezoekje aan te brengen. Er is nog veel meer leuks te vinden.


*

Bienmoves: sleutelhanger spiegel – Tulp

Bienmoves: sleutelhanger – Kroon van een kraanvogel

Bienmoves: Sleutelhanger - Kroon van een kraanvogel

Deze fashionable vogel is heel erg gaaf voor aan je tas maar ook voor aan je sleutelbos. Heb je hier interesse in kijk dan op de site van Bienmoves.com.


*

Mamaduizendpoot:  dinos van strijkkralen

Go-or-no-go: Diy sleutelhanger voor moederdag

Go-or-no-go: Diy sleutelhanger voor moederdag

Dit is een zelfgemaakte sleutelhanger. Heel leuk om te maken en te geven aan je moeder voor moederdag. Zo heb je een uniek cadeautje voor jou lieve mama. Kijk op de blog van Linda zodat je er zelf mee aan de slag kan gaan.

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

2 Reacties

 1. Catherine Boone
  18 april 2021 / 2:50 pm

  Heel creatieve mooie tips delen jullie hier!!

  • Elsa
   18 april 2021 / 9:18 pm

   Heel erg bedankt voor je reactie. Altijd stimulerend om dat te horen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?