6 beste budget ideeën en inspiratie over Posters en Foto’s ophangen.

Ideeën en inspiratie om posters en foto’s op te hangen is één van mijn lievelings- onderwerpen. Te eerste omdat ik ( Elsa) gek ben op foto’s. Maak niet uit welke type foto’s, het kunnen gewone kleuren foto’s van de vakantie zijn, polaroid foto’s met een retro en stijlvolle uitstraling, oude foto’s van opa oma en mijn ouders toen ze nog jong waren. Zwart wit foto’s enz. Alles heeft een betekenis voor mij en natuurlijk mogen die gezien worden.

Bij de foto’s vind ik verschillende posters of zelf mooie ansichtkaarten ook heel mooi om ergens in huis op te hangen.
Daar zijn heel veel verschillende manieren voor om dat te doen. Natuurlijk met een lijst is het altijd mooi om een foto op te hangen maar je kunt ook creatief zijn en op een andere manier doen  b.v. om verschillende materialen te gebruiken net als met kledinghangers en rekjes.

6 beste budget ideeën en inspiratie over Posters en Foto's ophangen.

6 beste budget ideeën

Kledinghangers zijn er tegenwoordig in veel verschillende maten kleuren en vormen. Met een paar klippers of wasknijpers kun je echt heel veel doen. Bij dit artikel zijn 6 budget ideeën maar er zijn er nog heel veel meer. Deze voorbeelden kun je gebruiken in de woonkamer, kinderkamer, hal, wc, keuken, enz., eigenlijk bijna overal in huis.Met een kledinghanger voor een broek kun je hele mooie posters ophangen. Heeft een natuurlijke uitstraling en je kunt ze ook schilderen met houtverf om de kleerhanger aan te passen met de kleur van jouw interieur.
Tip: ideaal voor een natuurlijke en Landelijke sfeer.

Met een kledinghanger voor een broek kun je hele mooie posters ophangen.

Op deze manier kun je ook mooie A4 foto’s op hangen. Mooi en heel persoonlijk.Met een kledinghanger draad, kun je ook hele mooie posters en foto’s van A4 formaat op hangen. Deze kledinghanger heeft een hele stoere uitstraling. En dat betekent dat je het overal  mooi kunt neer hangen. De sfeer van deze kledinghanger word bepaald van je wat je gaat op hangen.

Met een kledinghanger draad, kun je ook hele mooie posters en foto's van A4 formaat op hangen.

Dus als je een stoere tekening of illustratie hebt is het heel mooi en stoer dat het heel goed bij een jongens kamer kan, maar als je een lieve en mooie bloemen poster hebt net als hier op de foto dat krijg je een lieve frisse en toch romantische uitstraling.De houten kledinghanger voor broeken zijn het meest populair voor foto’s en poters op te kunnen hangen. Wij denken dat de redenen daar van zijn, door zijn uitstraling en kleur. Zijn van een mooi kleur hout en daar door zijn ze ook zo mooi. Hout blijf populair bij ons interieur.

De houten kledinghanger voor broeken zijn het meest populair voor foto's en poters op te kunnen hangen.

Tip: voor in de woonkamer of op de wc.Je kunt ook een mooie en simpele kledinghanger gebruiken met kleine houtenknippers en op die manier de foto’s, kaarten en notities op hangen aan de kledinghanger. Heel eenvoudig maar wel heel mooi!
Tip: voor in de woonkamer of in de hal.Je kunt ook een mooie en simpele kledinghanger gebruiken met kleine houtenknippersMet een stukje touw kun je nog iets extra’s toevoegen aan een kledinghanger draad. Je kunt een paar stukjes touw vast zetten op de kledinghanger en vervolgens mooie polaroid foto’s op hangen met kleine wasknijpers.

Tip: super leuk voor een tienerkamer.Met een stukje touw kun je nog iets extra's toevoegen aan een kledinghanger draad.Met een klein rek (van hout of metaal ) kun je ook heel veel doen. Ideaal voor foto’s op kantoor maar in de slaapkamer of werkplek staat ook heel leuk. Je kunt de foto’s vast aan het rek zetten met metalen clipjes.
Tip: voor in de keuken met notities of foto’s van je lieveling recepten.Met een klein rek (van hout of metaal ) kun je ook heel veel doen.

Dit zijn ons 6 beste ideeën om Posters en Foto’s op te hangen. Deze inspiratie tips zijn vooral heel makkelijk om te maken en ook nog goedkoop. Dus voor iedereen budgets. Ik hoop dat wij jullie een beetje hebben kunnen inspireren.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?