Gratis cadeau Labels , From in To – Free Printables

Deze gratis cadeau labels From en To zijn heel makkelijk om te hebben en zijn ideaal voor Kerst om de cadeaus mee te identificeren. Op elk label staat de tekst From en To, daar kun je de naam opschrijven van het wie afkomt From en To aan wie je het wilt geven.

Om deze schattige labels te hebben is gewoon opslaan of download op de computer en vervolgens printen en knippen. Je kunt deze gratis labels voor cadeaus From en To het beste printen met stevig papier, maar gewoon een A4 is ook goed. Met deze labels From en To maak je de cadeaus helemaal persoonlijk en mooier met een beetje touw of  kleine kerst takjes erbij te doen.

Deze labels From en To kun je op het cadeau hangen of plakken. Voor andere gelegenheden zoals Moederdag, Vaderdag, opa’s en oma’s enz. zijn deze labels ook heel leuk! Is superhandig als je labels wilt gebruiken en op deze manier heb je ze altijd bij de hand. Gewoon printen en knippen. Een keer opslaan is genoeg om elke keer opnieuw te printen als je het opslaat in een map kun je ze altijd makkelijk vinden. Ik zou zeggen aan de slag en heel veel plezier met geven. Wij gaan van dit idee zeker gebruik maken en alle cadeaus onder de kerstboom zetten. Gezellig, ik heb er al zin in. Jullie ook?


Wat je nodig hebt: voor 6 labels

A4 ElsaRblog From en To

Printer

Schaar

Optioneel: touw of lint en een hobbytang voor de gaatjes.


Aan de slag:

Sla op en print (met stevig papier) de A4 ElsaRblog From en To.

Vervolgens knip je de labels uit het A4.

Met een hobbytang (voor de gaatjes) kun je heel makkelijk een gaatje maken op elk label.

En je labels zijn klaar. Super makkelijk en goedkoop. Alvast Fijne Feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!!

 


 

⇒A4 ElsaRblog From en To⇓

 

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

2 Reacties

  1. Ilse Verhoeven
    3 januari 2019 / 11:19 am

    Ook zo mooi!

    Leuk om te onthouden voor volgend jaar!

    • Inge minten
      4 januari 2019 / 3:38 pm

      Dankjewel Ilse, jazeker leuk om te onthouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?