Leuke samenwerking met Sanne – Persoonlijk

Hoi! Laat ik me eerst even voorstellen: mijn naam is Sanne en ik ben het nichtje van Elsa.
Ze vroeg mij of ik artikelen wilde schrijven voor ElsaRblog. Dat leek mij super en die kans kon ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan!
Maar voor ik begin, moeten jullie mij natuurlijk eerst een beetje leren kennen!

Sanne van den Boomen

Leuke samenwerking met Sanne


Op dit moment studeer ik journalistiek aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg. Schrijven, zoals hoort bij het vak journalistiek, is altijd al een van mijn passies geweest. Niet alleen schrijven; ik ben gek op fotografie, reizen, dagjes weg en natuurlijk ook eten. Niets maakt mij zo blij als een middagje lekker op het terras zitten met wat heerlijke gerechtjes erbij! En als dat laatste dan ook nog eens op reis is, dan kan mijn dag niet meer stuk.

Ik wil jullie graag meenemen in mijn reisjes, mijn dagjes weg en leuke dingen die ik beleef. Lekkere restaurantjes waar ik eet, of leuke plekken die jullie niet mogen missen. De dingen waarover ik mij verwonder en de dingen waar ik nieuwsgierig naar ben. Ik vertel jullie er graag over.

Hopelijk tot snel,

Liefs, Sanne


Ps. Wil je alvast meer van mij zien en meer ontdekken? Neem dan eens een kijkje op mijn Instagrampagina.

Leuke samenwerking met Sanne

Volg:
Sanne van de Boomen
Sanne van de Boomen

Mijn naam is Sanne. Op dit moment studeer ik journalistiek aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg. Schrijven, zoals hoort bij het vak journalistiek, is altijd al een van mijn passies geweest. Niet alleen schrijven; ik ben gek op reizen, dagjes weg en natuurlijk ook eten.

Find me on: Web | Instagram

Delen:

1 Reactie

  1. Elsa
    13 februari 2020 / 6:15 am

    Veel succes schatje! šŸ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?