Een Keuken kopen doe je zo

Een keuken kopen is een belangrijke beslissing. Om die beslissing makkelijk te maken heb ik een paar tips om je droom keuken te kunnen kiezen die bij jouw smaak en budget past. Tegenwoordig is er genoeg keuze om de juiste keuken te kiezen. Voor iedereen wat wils.

Een Keuken kopen Foto: goergenkeukens

Een Keuken kopen


Kies je stijl keuken

Een van de belangrijkste keuze met het kiezen van een keuken, is de stijl die bij jou past. Is een design keuken echt jouw smaak of is een landelijke keuken meer je stijl?! Die vragen moet je aan jezelf stellen om er achter te komen wat je mooi vindt en wat bij je past.

Een heel belangrijk punt in de keuze van de stijl van je keuken is: open keuken of een aparte keuken. Als je de eerste optie kiest, dan is het verstandig dat de stijl van de keuken past bij de woonkamer.

Goergen Keukens

Heb je een aparte keuken dan is de keuze zoveel makkelijker. Dan kun je helemaal kiezen wat je mooi vindt zonder echt ergens rekening mee te houden.


Belangrijke tip voor de kleurkeuze

De kleurkeuze van je keuken is heel belangrijk. Door de kleur te kiezen, bepaal je al de uitstraling van je keuken. Wil je een trendy keuken? Dat zijn meestal donkere kleuren zoals: Antraciet en zwart. Liever een moderne of Scandinavisch keuken dan zijn die meestal wit met hoogglans of matte kleuren.

Om makkelijk te kunnen kiezen heb ik een tip voor je: Bij een donkere vloer is het mooi als een keuken met lichte kleur kiest. En natuurlijk bij een lichte vloer is het mooier als je een keuken met een donkere kleur gebruikt. Een klein detail wat heel vaak helpt bij de kleurkeuze van je keuken.

 Goergen Keukens


Kwalitatief of niet

Tegenwoordig zijn er veel kwalitatieve keukenboeren die ontzettend mooie keukens leveren van hoge kwaliteit zoals een SieMatic keuken. Door de juiste materiaalkeuzes en innovatie, zijn deze keukens een aanrader. Ook andere merken zijn kwalitatief goed maar om je beter te laten adviseren voor de juiste keuze met het juiste budget is een familiebedrijf in keukens altijd de beste oplossing om advies te vragen.

goergenkeukens: siematic


Greeploze of handgrepen

Greeploze keukens hebben een minimalistische uitstraling. Perfect voor een moderne of trendy keuken. Wil je een keuken die rust uitstraalt dan is greeploos de juist keuze voor je.

Bij een stijlvolle keuken, gebruik je meestal handgrepen. Door de keuze van  chic, landelijke of industriële handgrepen geef je aan je keuken extra aandacht in je interieur. Handgrepen zijn net de final touch in je keuken.

Een Keuken kopen doe je zo, is mijn mening. Ik hoop dat ik je geholpen heb in de keuze van je nieuwe keuken. Weet je welke kleur je keuken wordt?

Een Keuken kopen doe je zo

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?