kleurenpalet paars, lila, bruin en groen – nr.14

Super mooie kleurenpalet met de kleuren paars, lila, bruin en groen. Een explosie van kleuren. Dit kleurenpalet geeft een mooi spannend en warm beeld in je huis. Dit kleurenpalet met paars, lila, bruin en groen zijn hele mooie kleuren voor je slaapkamer en woonkamer. Deze kleuren geven iets extra’s aan je interieur. Deze kleuren staan bekend voor spiritueel , zoals paars en tegelijk geeft deze combinatie een chique en warme uitstraling .

In één woord Sfeervol zo zou ik deze kleurenpalet noemen. Natuurlijk kun je deze kleuren als accessoires gebruiken zoals kussen en gordijnen en de muur rustig houden met mooie witte of beige kleuren. Dit kleurenpalet heeft ook een mystieke uitstraling en dat is ideaal voor de slaapkamer om het chique en sfeervol te maken.

Dit kleurenpalet  paars, lila, bruin en groen, is geïnspireerd van deze geweldige mooie foto van Renske van de blog cookedbyrenske.nl. 

Renske geeft op haar blog de mogelijkheden om in haar keuken een kijkje te nemen. Zij houd ontzettend van lekker eten, maar dan wel op een gezonde manier!. Maar ze wilt ook graag genieten van het leven en van lekker eten. Daarom staan er soms ook wat minder verantwoorde recepten tussen. Het gaat haar er vooral om, om bewuste keuzes te maken en vooral niet te veel. Renske is dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe recepten en daar geniet ze ontzettend van. Dus zeker de moeite waard om op haar blog te kijken en te genieten van haar lekkere recepten en super mooie foto’s zoals deze met een vijg.

Renske dankjewel dat wij deze bijzondere foto mogen gebruiken voor dit kleurenpalet. Helemaal top!!

Liefs Inge & Elsa

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?